Συνέντευξη Τύπου του Ι.Σ.Α. εν οψει της Ημερίδας για τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και των αλλαγών που προωθούνται βιαίως μέσα απο το Νομοσχέδιο Ιδρυσης Επιστημονικών Εταιριών των Ιατρικών Ειδικοτήτων

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 12:00 μ.μ, ο Πρόεδρος, κ. Γ.Πατούλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου, εν όψει της διοργάνωσης Ημερίδας για τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., των κρίσιμων αλλαγών που σχετίζονται με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και το Υγειονομικό Σύστημα στο σύνολό του.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, επί της οδού Σεβαστουπόλεως 113 (3ος όροφος).

Επίσης, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,  εν όψει του κρίσιμου προς ψήφιση  νομοσχεδίου για την ” Ίδρυση Επιστημονικών Εταιριών των Ιατρικών Ειδικοτήτων, Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Επιστημών Υγείας του ΚΕΣΥ, την απόκτηση Ιατρικής Ειδικότητας και τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση Ιατρών”, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Νέων γιατρών και Ειδικευομένων έξω από το Υ.Υ.Κ.Α.,  την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 κι ώρα 11:00 π.μ.,  μέσα από την 4ωρη στάση εργασίας σε όλα τα νοσοκομεία από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ.

Η συμμετοχή όλων των Νέων Γιατρών και όλων των Ειδικευομένων κρίνεται απαραίτητη, για την απόσυρση του νομοσχεδίου, αλλά συγχρόνως και για την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών, ώστε να μη δοθεί κανένα περιθώριο ψήφισης του επαίσχυντου για τους Νέους γιατρούς αυτού νομοσχεδίου.

Ο Πρόεδρος  ΙΣΑ                                                              Ο  Γεν. Γραμματέας ΙΣΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                                         ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *