Τρίπολη. Παρέλαση με ένταση, υβριστικά και υποτιμητικά συνθήματα κατά των πολιτικών (video)

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αλλά με ένταση, υβριστικά και υποτιμητικά συνθήματα, ολοκληρώθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Τρίπολη, παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, του γραμματέα της ΝΔ βουλευτή Ανδρέα Λυκουρέντζου, του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και του δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη.
Καθ’ όλη την διάρκεια της παρέλασης απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, βρίσκονταν ομάδες διαδηλωτών από το εργατικό κέντρο, την ΔΕΗ, αλλά και πολλοί αγανακτισμένοι πολίτες, κρατώντας πανό και πλακάτ, όπου φώναζαν υβριστικά και υποτιμητικά συνθήματα κυρίως στον υπουργό, αλλά και στους λοιπούς επισήμους, ενώ η μεγάλη αστυνομική παρουσία ήταν αυτή που απέτρεψε τα χειρότερα, αφού σε όλο το μήκος του δρόμου που διεξαγόταν η παρέλαση, υπήρχε πάρα πολύς κόσμος και τα υβριστικά συνθήματα δεν σταμάτησαν καθόλου.
Να σημειώσουμε ότι οι μαθητές κατά την παρέλαση περνώντας από την εξέδρα των επισήμων έστρεφαν απέναντι το κεφάλι τους, ενώ με την ολοκλήρωση της, αποχώρησαν αμέσως οι βουλευτές και φυγαδεύτηκε κυριολεκτικά ο υπουργός Δικαιοσύνης.

One thought to “Τρίπολη. Παρέλαση με ένταση, υβριστικά και υποτιμητικά συνθήματα κατά των πολιτικών (video)”

  1. kala ekanan kai ebrizan olous aytous tous alitarades pou mas katakseytelisan dienthos. oloi aytou oi alites boleytes thelon kraksimo kai styliari.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *