Η γυναίκα με τα γιγάντια πόδια

Οι γιατροί δεν μπορούν να πουν γιατί τα πόδια της μεγαλώνουν σε αντίθεση με το υπόλοιπο σώμα της. Το μόνο που της λένε είναι ότι η μόνη επιλογή της είναι ένας ριζικός ακρωτηριασμός. Ταξίδεψε στις ΗΠΑ για μια νέα Θεραπεία αλλά δυστυχώς δεν βρήκε λύση στο πρόβλημα της.

Οι άνθρωποι την κοιτάζουν επίμονα κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι. Χρειάζεται ένα ειδικό αυτοκίνητο για να μπορεί να μετακινηθεί ενώ πρέπει να έχει γύρω της άλλους ανθρώπους για να την βοηθούν.

Το χειρότερο είναι πως η κατάστασή της επιδεινώνεται συνεχώς γιατί τα πόδια της εξακολουθούν και μεγαλώνουν και οι γιατροί λένε ότι χρειάζεται επειγόντως ακρωτηριασμός.

Όπως δηλώνει : «Όπως μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος των ποδιών μου κάνουν το περπάτημα δύσκολο και χρειάζονται δεκανίκια για να σταθώ όρθια. Χρησιμοποιώ ένα ηλεκτρικό αναπηρικό καροτσάκι, όταν πάω έξω».

Οι Γιατροί δεν μπορούν να βρουν τι ακριβώς έχει η Μαντυ. Υποθέτουν μόνο πως ίσως πάσχει από το σύνδρομο του Πρωτέα που έχει σαν αποτέλεσμα να μεγαλώνουν υπερβολικά τα άκρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *