Πενταμελής Επιτροπή Νοσοκομείου Παίδων Α. Κυριακού».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά από συνδυασμένες επιθέσεις κατά του ήδη εξαθλιωμένου ΕΣΥ και του προσωπικού του, οι ιατροί, οι νοσηλευτές και γενικά όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα επιβίωσης.  Με πρόσφατη υπουργική απόφαση, για δεύτερη φορά μέσα στο 2011, αλλάζει ο τρόπος πληρωμής των εφημεριών, δηλαδή σημαντικού μέρους των ουσιαστικά τακτικών μας αποδοχών, με αποτέλεσμα να μην καταβληθούν οι δεδουλευμένες εφημερίες του μηνός Σεπτεμβρίου και προφανώς είναι άγνωστος ο χρόνος πληρωμής αυτών και των επομένων μηνών. Η απόφαση αυτή συνιστά για μια ακόμη φορά απαξίωση των ιατρών και αξιόποινη για τους υπευθύνους στέρηση των δεδουλευμένων μας.
Έτσι, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Ιατρών
διαμαρτυρόμαστε και σε πρώτη εκδήλωση προβαίνουμε σε:
αναστολή της λειτουργίας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και των Τακτικών Χειρουργίων του Νοσοκομείου Παίδων «Π & Α Κυριακού».
Απαιτούμε:
–          την ασφαλή λειτουργία του νοσοκομείου (άμεση κάλυψη υποστελεχομένων τμημάτων, ασφαλή προγράμματα εφημεριών, έγκαιρη προμήθεια υλικών κλπ)
–          την άμεση καταβολή των οφειλομένων εφημεριών και «υπερβάσεων» στους ιατρούς και των υπερωριών στους λοιπούς εργαζομένους.
                                        Για την Γενική Συνέλευση
                                    Η Πενταμελής Επιτροπή της ΕΙΝΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *