Αλλοδαπές “αποκλειστικές” λυμαίνονται το Βενιζέλειο

Σοκάρουν τα στοιχεία που ήρθαν στο φως μέσα από την εκπομπή του Νίκου Ψιλάκη στο “Ράδιο Κρήτη” για τη δράση αλλοδαπών γυναικών, κυρίως με καταγωγή από τη Βουλγαρία, μέσα στα νοσοκομεία της πόλης μας και συγκεκριμένα στο χώρο του Βενιζελείου.

Πιο αναλυτικά, με αφορμή περιστατικό άγριου καυγά μεταξύ μιας Βουλγάρας και μιας Ελληνίδας νοσοκόμας,  στο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος, υπήρξε σωρεία καταγγελιών από απλούς πολίτες για τη δράση των γυναικών αυτών- με τη μορφή πια…κυκλώματος- ενώ υπήρξαν και άλλες αναφορές για κλοπή αντικειμένων μέσα από τα δωμάτια ασθενών!

Για το θέμα κλήθηκε να παρέμβει ο υποδιοικητής του νοσοκομείου, κ. Νίκος Κυδωνάκης ο οποίος αντέτεινε ότι η νοσηλευτική υπηρεσία του Βενιζελείου έχει νόμιμη λίστα “αποκλειστικών” νοσηλευτριών αλλά όταν οι συνοδοί των ασθενών επιθυμούν συγκεκριμένους ανθρώπους για την παρακολούθησή τους (δηλαδή γυναίκες από τη Βουλγαρία) τότε η διοίκηση δεν έχει επιλογές.

Υπολογίζεται ότι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η “ταρίφα” για μία “αποκλειστική” αλλοδαπή νοσοκόμα αγγίζει τα..140 ευρώ!!

http://cretalive.gr/new/56972/crete

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *