ΠΑΣΚ- ΓΙΑΤΡΩΝ Καταδίκη της τρομοκρατίας την οποία εξαπολύουν εναντίων ειρηνικά διαμαρτυρομένων πολιτών κρατικές μυστικές υπηρεσίες .

 

ΠΑΣΚ-ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΑ 21/10/2011

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η ΠΑΣΚ- ΓΙΑΤΡΩΝ καταδικάζει την τρομοκρατία την οποία εξαπολύουν εναντίων ειρηνικά διαμαρτυρομένων πολιτών κρατικές μυστικές υπηρεσίες .

 Η καθημερινή διολίσθηση της κυβέρνησης σε ολοένα και πιο αυταρχικές μεθόδους άσκησης της εξουσίας, οδηγεί την δημοκρατία μας σε πολιτικά μονοπάτια των αρχών της δεκαετίας του 30 . Η επιμονή του υπουργού οικονομικών ότι η ψήφιση του άρθρου 37 έχει σημειολογική και πολιτική σημασία για την τρόικα αναδεικνύει την πλήρη υποταγή και εκχώρηση της λειτουργίας των δημοκρατικών μας θεσμών στους δανειστές μας.

 

Το περιεχόμενο του άρθρου 37 το οποίο δεν έχει σχέση με την αποπληρωμή του χρέους μας αλλά ανατρέπει την στοιχειώδη προστασία της εργασίας, θα μας οδηγήσει σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος εργασίας τύπου Βουλγαρίας σε εργασιακές σχέσης μεσαίωνα .

 

Θα δώσει την δυνατότητα στους μελλοντικούς επενδυτές και την ντόπια κρατικοδίαιτη οικονομική ολιγαρχία σε συνδυασμό με την υψηλή ανεργία, να τρομοκρατούν τους εργαζόμενους με την απειλή της απόλυσης και θα οδηγήσει τον πολίτη σε απώλεια της ελεύθερης έκφρασης και δράσης .

 

Σαν παράταξη που πιστεύουμε στις ιδρυτικές αρχές του ΠΑΣΟΚ της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της κοινωνικής απελευθέρωσης, καταγγέλλουμε τις πρακτικές αυτές των μελών της κυβερνητικής επιτροπής που είναι έξω από τις ιδεολογικές αρχές και αξίες του κινήματος μας .

 

Επίσης σαν παράταξη θέλουμε να εκφράσουμε τα συλληπτήρια και την συμπάθεια μας στους οικείους του νεκρού διαδηλωτή .

 

Για την ΠΑΣΚ-ΓΙΑΤΡΩΝ

 

Δρ. Νικόλαος Εμμ. Μπατάκης

 

Συντονιστής διευθυντής ακτινολόγος.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *