Απάντηση του Πρόεδρου της ΕΙΝΑΠ- Γενικός γραμματέας ΙΣΑ Στάθη Τσούκαλου στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου

Κύριε Παπαπαναγιώτου
Το κείμενο σας που φιλοξενείται στο blog του Ι.Σ.Α. δεν λέει ουσιαστικά τίποτα περισσότερο από το να μην αντιδράσουμε καθόλου σ’ όλα αυτά που με κατακλυσμιαίο τρόπο προωθεί η κυβέρνηση εις βάρος του ιατρικού κόσμου στο σύνολο του και εις βάρος όλων των κατοίκων της χώρας μας.
Σας ικανοποιεί η απλή συστοίχησή μας πίσω από τον Π.Ι.Σ. και η πιστή τήρηση της προ μηνών απόφασής του;
Εάν νομίζετε ότι επειδή πάρθηκε μία απόφαση στην Γ.Σ. του ΠΙΣ(την οποία και στηρίζουμε και προωθούμε) δεν χρειάζεται καμία άλλη κίνηση , πλανάσθε πλάνην οικτράν.

Κύριε Παπαπαναγιώτου

Εάν δεν ένιωθαν οι γιατροί ότι χρειάζονται περαιτέρω και διαρκή αγωνιστική προσπάθεια, προκειμένου να διασώσουμε ότι μπορούμε, ούτε μεγάλη συμμετοχή, όπως παραδέχεστε, θα είχε η πρωτοβουλία μας ούτε και υψηλού επιπέδου προβληματισμός θα κατατίθετο, όπως και πάλι γνωρίζετε.
Οι αποφάσεις που πάρθηκαν δεν εναντιώνονται στον Π.Ι.Σ. και ειλικρινά μας θλίβει το γεγονός ότι διαφωνείτε μ’ όλες (τι σύμπτωση αλήθεια!) ακόμη και μ’ αυτή που επιβεβαιώνει και επικαιροποιεί την απόφαση της Γ.Σ. του Π.Ι.Σ. και συγχρόνως απαξιώνετε αυτούς που έμειναν μέχρι το τέλος της συγκέντρωσης και διαμόρφωσαν τις αποφάσεις στο πνεύμα πάντα της όλης συζήτησης που προκλήθηκε. Ας μένατε κ. Παπαπαναγιώτου κι εσείς!
Όταν γίνεται κάποια συγκέντρωση φορέων και συζητούνται φλέγοντα, επείγοντα και κρίσιμα θέματα, παίρνοντας αποφάσεις(συμβατές με τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων) που να στέκουν στη χρονική συγκυρία, να εκφράζουν, όσο το δυνατόν περισσότερους και αυτά για να μη μένουμε πίσω από τα γεγονότα. Διαφορετικά δε θα υπήρχε λόγος να γίνονται και να θεωρήσουμε ότι και η δική σας συμμετοχή αυτό το νόημα είχε.
Τέλος, η απόφαση για νέα συνάντηση στις 6/11/2011 λήφθηκε απ’ όλους τους παριστάμενους και πολύ πριν το τέλος της συνάντησης, εναντίον της οποίας βάλλετε τώρα, και με τη δική σας συμμετοχή.
Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι η διαρκής ανταλλαγή απόψεων και μάλιστα σε τέτοιες εποχές είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όπως και η δική σας και θα χαρούμε πραγματικά να είστε μαζί μας και να τα πούμε εκ νέου.
Στάθης Τσούκαλος

Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ- Γενικός γραμματέας ΙΣΑ

https://www.isarkadias.gr/5530/news/επιστολή Παπαπαναγιώτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *