Ιατρικός Συλλόγος Πύργου-Ολυμπίας. Έκτακτη Γενική Συνέλευση

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας στην συνεδρίασή του την Δευτέρα 17-10-2011, αποφάσισε να καλέσει όλα τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα, 24-10-2011 και ώρα 20.00 μ.μ., στην αίθουσα διαλέξεων του Δημοτικού Μεγάρου Πύργου.

Θα υπάρξει ενημέρωση και εισήγηση από το Δ.Σ. για τις εξελίξεις στον ιατρικό χώρο που κρίνεται ότι είναι ραγδαίες, καθοριστικές και καταιγιστικές, εξελίξεις που αφορούν όλους μας.
Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι οι εξελίξεις στον ΕΟΠΥΥ, τα μισθολογικά και εργασιακά προβλήματα των Ιατρών καθώς και τα προβλήματα στα Νοσοκομεία, (συγχωνεύσεις Κλινικών, μισθολόγιο, εφημερίες κ.α.)
Η εκτίμηση είναι ότι η εξέλιξη σε πολλά και σοβαρά θέματα είναι πολλή ταχεία, ώστε δεν υπάρχει χρόνος αναβολής στην ενημέρωση και στην λήψη αποφάσεων. ΄Ετσι εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο (λόγω και των απεργιών στα ΕΛΤΑ και αλλού) να ενημερωθείτε όλοι με αποστολή προσωπικής επιστολής – πρόσκλησης.
Η παρουσία όλων των ιατρών όπου κι αν προσφέρουν σήμερα ιατρικό έργο – αλλά κι αυτών που είναι χωρίς απασχόληση και ιδιαίτερα των νέων – είναι επιβεβλημένη.
Διότι για πολλά από τα πιο πάνω θέματα, εκτός από την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων, ενδέχεται να παρθούν αποφάσεις οι οποίες θα τεθούν προς ψήφιση από την συνέλευση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Νίκος Γαλανόπουλος Ιωάννης Δάρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *