Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων 17-10-11

“Ε”: “Η μεγάλη εβδομάδα”

«Ο πρωθυπουργός συναντά αιφνιδίως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το απόγευμα συγκαλεί ατύπως το υπουργικό συμβούλιο. Αύριο αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου που ψηφίζεται την Πέμπτη, χωρίς όμως να έχουν καμφθεί οι διαφωνίες βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που προειδοποιούν με καταψήφιση. Χθες, το κοινό άρθρο τριών υπουργών -Διαμαντοπούλου, Λοβέρδου, Ραγκούση- άναψε φωτιές για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ».

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Αρχίζει εβδομάδα – θρίλερ!”

ΑΥΡΙΑΝΗ: “Χτύπησε η… συμμορία των «3» με στόχο Βενιζέλο και την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ”

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: “Κούρεμα οφειλών προς τις τράπεζες”

«Οι αιτήσεις για ρύθμιση χρεών έχουν ξεπεράσει, πλέον, κάθε πρόβλεψη. Πρόχειρες εκτιμήσεις τις υπολογίζουν σε 350.000 πανελλαδική κλίμακα, χωρίς να είναι δυνατόν να δοθούν ακριβή στοιχεία, λόγω του τεράστιου αριθμού των αιτήσεων που κατατίθενται κάθε μέρα».

ΕΘΝΟΣ: “Μανιφέστο για ρήξεις και ανατροπές”

«Ισχυρές αναταράξεις στο πολιτικό σύστημα προκαλεί η κοινή παρέμβαση των υπουργών Α. Λοβέρδου, Γ. Ραγκούση και Άννας Διαμαντοπούλου».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Μνημόνιο διαδοχής από «τρόικα» αποφασισμένων”

«Διαμαντοπούλου, Λοβέρδος, Ραγκούσης αμφισβητούν Παπανδρέου, αδειάζουν Βενιζέλο και παίρνουν θέση για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: “Τι είπε Ηγούμενος για τον Πολύτιμο Σταυρό των Κομνηνών”

ΕΣΤΙΑ: “Σωτηρία ή καταστροφή”

ΤΑ ΝΕΑ: “Κολασμένη εβδομάδα”

«Τάραξε τα νερά στο ΠΑΣΟΚ η κίνηση τριών υπουργών – Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης – να συνυπογράψουν άρθρο που αναρτήθηκε στο Ιντρενετ με το οποίο επιτίθενται στις συντεχνίες, αφήνουν αιχμές για καθυστερήσεις στο κυβερνητικό έργο και ζητούν την άμεση προώθηση των μεταρρυθμίσεων».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: “Κρίσιμη εβδομάδα”

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: “Τι θα φέρει το «κούρεμα» στην ελληνική οικονομία”

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=318701

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *