Να τα αποτελέσματα του διαλόγου μεταξύ Πατούλη και Βουδούρη

Είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα προσχηματικό διάλογο με σκοπό την νομιμοποίηση ήδη ειλημμένων αποφάσεων. Προσωπικά διαφώνησα στο Δ.Σ. με αυτή την συνάντηση αφού δεν είχε απολύτως κανένα νόημα για τους ιατρούς καθώς οι θέσεις μας είναι γνωστές με επανειλημμένα κείμενα και αποφάσεις.

Το μόνο νόημα που είχε η συνάντηση αυτή είναι να δώσει στον κ. Βουδούρη την ευχέρεια να μιλήσει αύριο για διάλογο όταν θα περνά τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας φτιάχνοντας, στις πλάτες των γιατρών, το επικοινωνιακό του προφίλ.

Είναι τόσο δύσκολο να δούμε ότι έτσι παίζουμε το παιχνίδι τους ?

Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι βλέπει θετικά την δυνατότητα συλλογικής σύμβασης την στιγμή που καταργεί την συλλογική σύμβαση των φαρμακοποιών ?
Είναι επίσης δυνατόν, για το θέμα της ελεύθερης συνταγογράφηση, να δεχόμαστε ως απάντηση ότι θα το βάλει, αορίστως, ως θέμα στο Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ και να συνεχίσουμε να καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες σε φιλικό κλίμα ?

Τέλος, είναι ποτέ δυνατόν ο ΙΣΑ με επίσημο δελτίο τύπου να παίρνει θέση στην φημολογούμενη διαμάχη Δρέττα – Βουδούρη, απαλλάσσοντας τον κ. Βουδούρη από τις ευθύνες του για την σύνταξη του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας, ζητώντας του μάλιστα να τον επιστρέψει στην κ. Δρέττα ? Ποία εσωτερική ανάγκη μας οδήγησε στο να του προσφέρουμε στήριξη ?

Είναι καιρός να σοβαρευτούμε καθώς η πτωχοποίηση των συναδέλφων είναι προ των πυλών και οι ευθύνες όλων είναι ιστορικών διαστάσεων.

Το τσουνάμι της αγανάκτησης πλησιάζει και θα σαρώσει τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμά του.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ?

Δ ρ. Γ ε ώ ρ γ ι ο ς Ι. Ε λ ε υ θ ε ρ ί ο υ
Αγγειοχειρουργός
τ. Γεν. Γραμματέας ΙΣΑ, Μέλος ΔΣ ΙΣΑ
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
Κηφισίας 18, Αθήνα, 11526
Τηλ: 210-7474184 | Φαξ: 210-7785805
Κιν: 6944-542664 | gelef@otenet.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *