Ανακοίνωση ΑΕΓ Σχετικά με την ανακοίνωση του ΠΙΣ για τα σκουπίδια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕΓ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΣ ΣΤΙΣ 13/10/11 ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Την στιγμή που συνεχίζεται ο άγριος πόλεμος της κυβέρνησης ενάντια στα εργασιακά δικαιώματα και στο ίδιο το δικαίωμα στην εργασία με εφεδρείες και απολύσεις είναι τουλάχιστον ατυχές  ο ΠΙΣ να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία «ανησυχεί» μόνο για το πρόβλημα των κινδύνων από την μη αποκομιδή των σκουπιδιών, χωρίς να κάνει αναφορά στα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων.
Είναι ευθύνη της κυβέρνησης να επιλύσει τα προβλήματα των εργαζόμενων  για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ να γυρίσουν στη δουλειά τους.
Η άστοχη αυτή ανακοίνωση, που συντάχτηκε ερήμην μας, είναι σε αναντιστοιχία με τις ανάγκες των καιρών και δυσκολεύει την κατανόηση και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργαζόμενους την συμπαράσταση των οποίων χρειάζεται και το ιατρικό σώμα στις κινητοποιήσεις του.
Είναι φανερό πως η κυβέρνηση αυτή που δεν έχει τη δημοκρατική νομιμοποίηση να διαλύει την ελληνική κοινωνία και επιτίθεται με μένος και κατά των γιατρών δεν μπορεί παρά να εμποδιστεί στο καταστροφικό έργο της από τους ενωτικούς αγώνες όλων των εργαζόμενων.
Οι συντάκτες της ανακοίνωσης οφείλουν να καταλάβουν το λάθος τους και να επανορθώσουν άμεσα.
13/10/11
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΓ
Γ.ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ,Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΙΣ
Κ.ΖΑΧΑΡΙΑΣ,ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *