Ημέρες συνεντεύξεων στη Θεσσαλονίκη 3.11.2011 για έλληνες γερμανόφωνους Ιατρούς που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας, οργανώνει εκδήλωση για την ενημέρωση Ελλήνων Ιατρών καθώς και Πτυχιούχων της Ιατρικής σχολής, που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 4ος όροφος) από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των κλινικών LVR – Klinik Bedburg – Hau, St. Antonious – Hospital gGmbH Kleve, Klinikum Magdeburg gGmbH, Katholische Hospital Vereinigung Weser – Egge gGmbH Brakel, Eduardus – Krankenhaus gGmbH, Köln, που επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες γερμανόφωνους ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων με σκοπό να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.
Στην έναρξη της εκδήλωσης θα γίνουν παρουσιάσεις των κλινικών και θα υπάρξει η δυνατότητα συνεντεύξεων, προσωπικής επικοινωνίας και παράλληλα προώθησης των Βιογραφικών Σημειωμάτων (CV) στους εργοδότες των κλινικών. Επιπλέον, δύο Σύμβουλοι EURES της Γερμανίας θα παράσχουν γενικές πληροφορίες για θέματα που αφορούν τις συνθήκες Διαβίωσης και Εργασίας στη Γερμανία.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Κατερίνα Φλάκα, Συντονίστρια του δικτύου EURES του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: gr01ea29@oaed.gr.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr, στο χώρο θέσεις εργασίας στην Ευρώπη και στο EURES www.eures.europa.eu , στο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *