Μαχόμενοι Γιατροί. Οι εφεδρείες έρχονται και ο Βλασταράκος φεύγει…

Δυστυχώς πριν περάσει εβδομάδα από την προηγούμενη παρέμβασή μας οι εξελίξεις φαίνεται ότι μας δικαιώνουν.
Οι γιατροί του ΙΚΑ βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με το φάσμα της απόλυσης και η οσμή ξεπουλήματος εξελίσσεται σε πλήρη και άνευ όρων παράδοση στις κυβερνητικές επιλογές.
Ο μεγαλοσυνδικαλιστής κ. βλασταράκος τώρα ξύπνησε και τρέχει να προλάβει αυτά που τόσους μήνες άφησε, σκόπιμα, να προχωρήσουν. Τώρα που ο ίδιος, ως μόνιμος ιατρός του ΙΚΑ αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της εφεδρείας, θυμήθηκε να αντιδράσει και να καλέσει τους ιατρούς σε κινητοποιήσεις.
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ?
Μέχρι πριν λίγο καιρό κάνατε διάλογο με αυτούς που σκοπό έχουν την επαγγελματική και ηθική εξόντωση των συναδέλφων μας.
Τα ερωτήματα για σας είναι σκληρά και ζητούν απάντηση:

1. Όταν πηγαίνατε σε διάλογο γνωρίζατε ή δεν γνωρίζατε τα σχετικά με την εργασιακή εφεδρεία ? Αν το γνωρίζατε, αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του ξεπουλήματος, αν από την άλλη δεν τα γνωρίζατε, την στιγμή που το γνώριζε όλη η ελληνική κοινωνία, τότε αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της εγκληματικής σας ανεπάρκειάς.

2. Γιατί δεν αντιδράσατε πολύ νωρίτερα τότε που μπορούσατε και αντ’ αυτού κάνατε δημόσιες σχέσεις με τραγικά αποτελέσματα ?

3. Δεν θέλατε να δείτε ή δεν βλέπατε αυτά που ο κάθε απλός ιατρός έβλεπε να έρχεται ?

4. Παρά το γεγονός ότι επί των ημερών σας το ΙΚΑ διαλύεται και οι ιατροί απολύονται, θα συνεχίσετε να είστε πρόεδρος της ομοσπονδίας του ΙΚΑ ?
Ο δρόμος για σας κ. βλασταράκο είναι ένας και μοναδικός, αυτός της παραίτησης, καθώς οι εξελίξεις έρχονται να αποδείξουν ότι είστε τουλάχιστον ανεπαρκής. Η παραίτησή σας αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωσής σας στους προδομένους ιατρούς του ΙΚΑ. Οι ημέρες της προεδρίας σας θα περάσουν στις πιο μαύρες σελίδες του ιατρικού συνδικαλισμού.
Καλούμε τους συναδέλφους ιατρούς να μην σκύψουν το κεφάλι και με νέες αξιόπιστες και αξιόμαχες ηγεσίες να αντιδράσουν στην απόλυτη εξαθλίωση που μας ετοίμασαν κάποιοι …

ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΙΑΤΡΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *