Θάνατος 54χρονης στο αεροδρόμιο Χανίων

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τη Δανία άφησε την τελευταία της πνοή.
Ο λόγος για μια 54χρονη γυναίκα από το Άλμποργκ η οποία την ώρα που έκανε check in στο αεροδρόμιο των Χανίων αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε.
Και ενώ η απορία όλων ήταν που είναι ο γιατρός του αερολιμένα για να παράσχει στην άτυχη Σκανδιναβή τις πρώτες βοήθειες η απάντηση ήρθε διά στόματος αερολιμενάρχη … Λόγω οικονομικής κρίσης το αεροδρόμιο των Χανίων δεν διαθέτει επί 24ωρου βάσεως γιατρό παρά τις εκκλήσεις στα Υπουργεία Υγείας και Τουρισμού… γιατρός έρχεται δύο φορές την εβδομάδα και μόνο πρωινές ώρες… δηλώνει στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης ο Σταύρος Καστρινάκης.
Η τύχη φαίνεται πως δεν ήταν με το μέρος της 54χρονης αφού το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρίσκονταν εκείνη την ώρα σε τροχαίο κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Μετά από μισή ώρα το ασθενοφόρο έφτασε αλλά ήταν ήδη αργά.
Το περιστατικό αυτό δυσφημεί ανεπανόρθωτα την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό αλλά και των Χανίων όπου είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους Σκανδιναβούς.
Απορίας άξιον λοιπόν παρά την οικονομική κρίση γιατί τα Υπουργεία Υγείας και Τουρισμού δεν προχωρούν στην πρόσληψη μόνιμου ιατρικού προσωπικού στο αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης των Χανίων μιας και όπως επισημαίνουν κατά καιρούς ο τουρισμός είναι η βαριά μας βιομηχανία.

neatv.gr-Λευτέρης Κουρκουλός

http://www.neatv.gr/kriti-tourismos/35529-danish.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *