Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδος. Απάντηση στο 1919/30-9-2011 ερώτημα του ΠΙΣ

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδος
Χαρμαντά 7, Ναύπλιο 21200
τηλ 2752024760, 2752029824

Ναύπλιο 7-10-2011

Αρ πρωτ. 928

Προς τo ΠΙΣ

Θέμα: Απάντηση στο 1919/30-9-2011 ερώτημα του ΠΙΣ

Κ/ε Πρόεδρε

Με μεγάλη έκπληξη και δυσαρέσκεια διαπιστώνουμε ότι δυστυχώς μας ζητάτε να τοποθετηθούμε ξανά σε ένα τόσο σημαντικό θέμα πάνω στο οποίο, τόσο οι κατά τόπους συνελεύσεις Ιατρικών Συλλόγων έχουν από καιρό τοποθετηθεί ευκρινέστατα, όσο και οι δύο τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις του ΠΙΣ σας υπαγόρευσαν τις θέσεις του Ιατρικού Σώματος  και ανέθεσαν σε σας και στο ΔΣ να προβείτε σε όλες τις δέουσες ενέργειες ώστε να τις κοινοποιήσετε στους αρμοδίους του Υπουργείου, στους κοινωνικούς εταίρους και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα και να τις υποστηρίξετε με όλα τα μέσα.

Τελικά ποιές ενέργειες έχετε κάνει μέχρι σήμερα, θα μπορούσατε να μας τις κοινοποιήσετε? Με το να μας στέλνετε αυτό το έγγραφο δείχνετε να μην έχετε καταλάβει ότι έχετε πάρει στα χέρια σας μια συγκεκριμένη εντολή από τη τελευταία Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ,  ή  ότι ενδεχομένως αμφισβητείτε και δεν θέλετε να εφαρμόσετε τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Σας ζητούμε να συγκαλέσετε άμεσα το ΔΣ του ΠΙΣ σε συνεδρίαση κοινή με τους Προέδρους όλων των Συλλόγων της έρημης αυτής χώρας για να διαμορφώσουμε τις κινήσεις μας απέναντι στα σχεδιαζόμενα από το Υπουργείο.

Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γραμματέας

Κων. Παναγιωτόπουλος                                                       Αγγ. Δαραβέλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *