Έβγαλε τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια

Ένα πραγματικά ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη την Κυριακή στην Ιταλία, κοντά στην Πίζα, κατά τη διάρκεια κηρύγματος στην εκκλησία του Βιαρέτζιο, όταν ένας πιστός σε μια έκρηξη ακραίας θρησκοληψίας, έβγαλε τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι 46 ετών και ονομάζεται Άλντο Μπιανκίνι, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο σε λιπόθυμη κατάσταση, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να αποκαταστήσουν την όρασή του με αποτέλεσμα να μείνει τυφλός.

Ο γιατρός που προσπάθησε να «σώσει» την όραση του Μπιανκίνι, Δρ Τζίνο Μπαρμπάτσι, εμφανίστηκε σοκαρισμένος από το περιστατικό: «Δεν έχω ξαναδεί τίποτα παρόμοιο στα 26 χρόνια της ιατρικής μου καριέρας. Πονούσε πολύ, ήταν γεμάτος αίματα και αγωνιούσε, ενώ προσπαθούσε με τα γυμνά του χέρια να τοποθετήσει τα μάτια του ξανά στη θέση τους».

Σα να μην τρέχει τίποτα, ο ιερέας Λορέντζο Τανγκανέλι προσπάθησε να συνεχίσει τη λειτουργία μετά την απομάκρυνση του Μπιανκίνι, κάτι που φυσικά κατέστη αδύνατο καθώς οι πιστοί έφευγαν σοκαρισμένοι, ενώ αρκετοί άλλοι λιποθύμησαν.

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=392390&cid=5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *