Δελτίο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου ΑΡΚΑΔΙΑΣ (σχετικά με το πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμάτων)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ν.Π.Δ.Δ.
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 8 – ΤΡΙΠΟΛΗ 22100
ΤΗΛ: 2710224591, ΦΑΞ: 271023741
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας σε συνεδρίασή του στις 16/2/2015 εκτίμησε ότι πλέον το πρόβλημα μη αποκομιδής των στερεών αποβλήτων της πόλης της Τρίπολης έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανεκτικότητας και ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ όπως αποσύρει τη συμμετοχή του ως φορέας του νομού από τη διεκδίκηση της Τρίπολης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021 θεωρώντας ως περιττή υποκρισία τη διεκδίκηση όταν η πόλη αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα αυτονόητα.

 

Στα πλαίσια της συζήτησης για το θέμα ετέθησαν επίσης οι παρακάτω προτάσεις οι οποίες απηχούν ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ μελών και δεν ετέθησαν σε ψηφοφορία:

1.     Παπασταματάκης Γιώργος : Να ανοίξουν οι γούβες του Δήμου Τρίπολης στην περιοχή του πλατώματος.

2.     Αγγέλογλου Στέλλα : Να εφαρμοστεί η απόφαση που λήφθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τριπολής στις 14/1/2015 που μιλά για ενιαίο φορέα αποκομιδής απορριμάτων και μέχρι τότε να ανοίξει ένα ΧΑΔΑ ο οποίος θα αποκατασταθεί μετά την οριστική λυση.

3.     Μπεντεβής Κώστας: Ο Ιατρικός Σύλλογος να μεσολαβήσει μαζί με το Δικηγορικό Σύλλογο να γίνει άμεσα δημοψήφισμα από τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης  με πέντε προτεινόμενα από το Δήμο Τρίπολης νόμιμα σημεία εναπόθεσης απορριμάτων. Τα έξοδα για το δημοψήφισμα να καλυφθούν από το κονδύλι εξόδων του φακέλου για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                             ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΙΑΤΡΟΣ                                                              ΙΑΤΡΟΣ
ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ                                                ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ-ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.