Απάλλαξαν ,από τη θέση διευθυντή, γιατρό του ΠΑΓΝΗ!

Οι εξωνυχιστικές έρευνες του ΣΔΟΕ σε λογαριασμούς και καταθέσεις μεγαλογιατρών(κυρίως του ΠΑΓΝΗ) απέδωσαν ήδη καρπούς! Η πρώτη διοικητική ‘καμπάνα’ έπεσε σήμερα σε διάσημο καθηγητή που εργάζεται, στο  ΠΑΓΝΗ, από τη διοίκηση του νοσοκομείου! Η διοίκηση με απόφασή της απάλλαξε τον συγκεκριμένο διευθυντή εξειδικευμένης μονάδας   κλινικής αφού πήρε , όπως λέει, πλήρη και αναλυτικά στοιχεία από το ΣΔΟΕ σύμφωνα με τα οποία ο συγκεκριμένος γιατρός-καθηγητής είχε λάβει από πολλούς ασθενείς ποσά τα οποία μάλιστα είχαν κατατεθεί στον λογαριασμό του!

Όπως διαπιστώθηκε- και ήταν πάντως γνωστό σε όλους!-ο συγκεκριμένος καθηγητής εργαζόταν παράλληλα σε ιδιωτική κλινική όπου έβλεπε ασθενείς κάτι που σαφώς απαγορευόταν από το νομικό πλαίσιο που επιβάλλει πλήρη και αποκλειστική απασχόληση στο νοσοκομείο.

Στην σχετική απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου κ.Κοκκίνη αναφέρεται ότι απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του διευθυντή της μονάδας εξωσωματικής γονιμοποίησης ο επικουρος καθηγητής μαιευτικής κ.Α.Μακρυγιαννάκης καθώς ‘ασκούσε παράνομη ιατρική δραστηριότητα’ και μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο κ.Μακρυγιαννάκης θεωρείται από τους καλύτερους γιατρούς στην Ελλάδα-αναγνωρισμένος και στο εξωτερικό- και μάλιστα πρόσφατα εξελέγη στην ανώτερη εκαπιδευτική βαθμίδα. Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται κάθε εμπλοκή του σε τέτοια υπόθεση και πως δεν εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική.

http://www.cretalive.gr/new/53870/ygeia/PAGNI_Kathairesan_giatro_apo_dieuthuntiki_thesi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *