53o Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο

Χαιρετισμός Προέδρου
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ανακοινώσω τη διοργάνωση του 53oυ Πανελλήνιου Παιδιατρικού Συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στις 29-31 Μαΐου 2015, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Παιδιατρικής Εταιρείας (International Pediatric Association – IPA).

Η αθρόα και ενεργός συμμετοχή σας σε όλες τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, μας ωθεί να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, ενώ ταυτόχρονα αισθανόμαστε την ευθύνη να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς το επιστημονικό πρόγραμμα των εκδηλώσεών μας. Έτσι και φέτος, η ευρεία θεματολογία, η παρουσίαση ενδιαφερόντων περιστατικών, και οι εισηγήσεις επιφανών Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, θα αποτελέσουν τη βάση ανάπτυξης ιδεών και εμπειριών.

Ως φετινός προορισμός του συνεδρίου επιλέχθηκε η Θεσσαλονίκη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας μας, αλλά και πόλη-σταθμός για την Παιδιατρική κοινότητα, δεδομένου ότι φιλοξενεί σημαντικό αριθμό Πανεπιστημιακών Παιδιατρικών Κλινικών.

Η ενεργός συμμετοχή σας θα αναδείξει τη δυναμική της Παιδιατρικής μας κοινότητας και θα ενισχύσει τη διαδραστικότητα του συνεδρίου. Για το λόγο αυτό, σας προσκαλούμε και φέτος να υποβάλετε περιλήψεις επιστημονικών εργασιών, παρουσιάζοντας την ερευνητική και κλινική σας δραστηριότητα. Όπως κάθε χρόνο, η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία θα απονείμει ειδικά βραβεία σε πρωτότυπες εργασίες που έχουν εκπονηθεί από Έλληνες επιστήμονες.

Με την παρούσα επιστολή, σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το 53ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο, το οποίο φιλοδοξούμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το μέλλον της Παιδιατρικής επιστήμης στην χώρα μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ανδρέας Κωνσταντόπουλος
Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής
Πρόεδρος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας
Σημαντικές Ημερομηνίες
Προθεσμία υποβολής περιλήψεων 13 Μαρτίου 2015
Προθεσμία υποβολής εργασιών για τα Ειδικά Βραβεία (Χωρέμειο, Δοξιάδη) 20 Απριλίου 2015
Λήξη περιόδου προεγγραφών 24 Απριλίου 2015

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πατήστε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *