Βόλος: Στην εντατική ο καθηγητής που έπαθε έμφραγμα στην τάξη

αχιλλοπουλιο-1-702x336Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε το Σάββατο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε ισχυρή καταστολή, ο 53χρονος καθηγητής μουσικής, που το πρωί της Παρασκευής, ενώ παρέδιδε μάθημα στο Μουσικό Γυμνάσιο, έπαθε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και επανήλθε στη ζωή μετά από 50 λεπτά της ώρας χωρίς σφυγμό. Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έδειξε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος που επικοινώνησε με τον διοικητή του Νοσοκομείου και τον διευθυντή της ΜΕΘ για να εκφράσει τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.

Ο άτυχος εκπαιδευτικός, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, μετά από μια ημέρα στη Στεφανιαία μονάδα και αφού εξετάστηκε λεπτομερώς η καρδιακή του λειτουργία, σήμερα μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ προκειμένου οι γιατροί να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα του εγκεφαλικού οιδήματος και της υποξυγονομίας, που προκλήθηκε από το χρόνο που ήταν χωρίς σφυγμό και μέχρι να τον επαναφέρουν οι γιατροί.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στον εγκέφαλο και σε άλλα όργανα, προκλήθηκε από την έλλειψη οξυγόνου και οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν κάθε επιπλοκή.

Με τον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Κώστα Καραμπάτσα και τον διευθυντή της ΜΕΘ Γιώργο Βούλγαρη, επικοινώνησε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, για την πληροφορηθεί την κατάσταση του 53χρονου εκπαιδευτικού και να εκφράσει τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *