Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

πανεπιστήμιο-πελοπον.-702x336Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 διαγωνισμό εισαγωγής και φοίτησης σαράντα (40) μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων». Το ανωτέρω Π.Μ.Σ. απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master of Science) στη «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων» στις παρακάτω δύο κατευθύνσεις:
Ι. «Επείγουσα Φροντίδα Υγείας» και
ΙΙ. «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας».

Το Π.Μ.Σ. «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων» λειτουργεί για έκτη συνεχή χρονιά και είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό πάνω από εκατό (100) μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες, ενώ έχουν αποφοιτήσει περισσότεροι από εβδομήντα (70).

Διάρκεια Σπουδών: Η χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται στα τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε δέκα πέντε (15) ημέρες (Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο και Κυριακή).

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων ορίζεται για το χρονικό διάστημα από 10 Οκτωβρίου 2014 έως και 31 Οκτωβρίου 2014. Οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν φάκελο υποψηφιότητας, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Προγράμματος, στον κ. Πέτρο Κολοβό. Η αναλυτική προκήρυξη και η αίτηση συμμετοχής είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Τμήματος Νοσηλευτικής: http://sparti.uop.gr/~nosil/

Διεύθυνση: Γραμματεία Π.Μ.Σ. «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων» Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Λ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών, 23 100 Σπάρτη. Τηλέφωνο επικοινωνίας 27310 89726 & Fax 27310 89656. E-mail: pmsnurs@uop.gr & pkolovos@uop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *