Η ενότητα και το συμφέρον του ιατρικού κόσμου προτεραιότητα για την ΔΗ.Κ.Ι.

ΔΗΚΙΗ ΔΗ.Κ.Ι. η παράταξη της εντιμότητας και της ευθύνης κατόρθωσε την πλέον δύσκολη περίοδο για το ιατρικό σώμα να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του και παρά το γεγονός ότι σήκωσε το πολιτικό βάρος για μια λαίλαπα μέτρων ενάντια στον ιατρικό κόσμο, αναδείχθηκε στις εκλογές του Ι.Σ.Α. η πρώτη δύναμη με ποσοστό υπερδιπλάσιο απ’ τη δεύτερη παράταξη.

Ο επικεφαλής της παράταξης Γ. Πατούλης πάρα τον ανήθικο προσωπικό πόλεμο και τη λάσπη που δέχθηκε συγκέντρωσε την αποδοχή του 70% των ψηφοφόρων της ΔΗ.Κ.Ι. αυξάνοντας σε σχέση με το 2011 τον αριθμό των συναδέλφων μας που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Τώρα έφτασε η ώρα της ευθύνης και καλούμαστε να συγκρατήσουμε ένα κοινό μέτωπο ενάντια σε εκείνους που απειλούν τον ιατρικό κόσμο. Η ΔΗ.Κ.Ι. θα το πράξει όπως και άλλες φορές στο παρελθόν που παρά το γεγονός ότι δεν είχε αυτοδυναμία, ως πρώτη παράταξη, διοίκησε τον Ι.Σ.Α. (1996, 1999, 2002, 2008)

Την ώρα αυτή της ευθύνης που καλούμαστε να ενωθούμε και να αγωνιστούμε ο Γ. Ελευθερίου συνεχίζει να είναι ο πρωτεργάτης της διάσπασης και της διαπλοκής ορμώμενος από την εμμονή στις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Ακόμα και τώρα είναι αδύνατο να αρθρώσει άλλο λόγο πέρα από τη λάσπη και το προσωπικό του μένος. Δεν είναι τυχαίο ότι το 60% των ψηφοφόρων της δικής του παράταξης του γύρισε την πλάτη και μετά βίας συγκέντρωσε 400 ψήφους. Πρόδωσε την παράταξη που τον ανέδειξε και το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και τώρα στους ψηφοφόρους του, επικαλούμενος προσχηματικούς λόγους για να κάνει συμφωνίες που του εξασφαλίζουν προσωπική ανέλιξη.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ξεπουλήσει και να χρησιμοποιήσει για προσωπικό του όφελος τον ιατρικό κόσμο. Θα παλέψουμε για την ενότητα και τα συμφέροντα των γιατρών.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΔ.Ι.Μ. ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *