Ο πρόεδρος πήγε για εξετάσεις στη γυναικολογική

Στο γυναικολογικό τμήμα του νοσοκομείου κατέληξε ο πρόεδρος πτηνοτροφικού συνεταιρισμού, ο οποίος νοσηλεύτηκε εκεί για δύο μέρες. Μη σκεφτείτε κακεντρεχώς ότι πήγε για τεστ Παπανικολάου (sic), απλά φιλοξενήθηκε αναγκαστικά στο συγκεκριμένο τμήμα, γιατί δεν υπήρχε πουθενά αλλού διαθέσιμο κρεβάτι.
Ο εν λόγω, λοιπόν, πρόεδρος, πρωταγωνιστής και προηγούμενου άρθρου μας, είχε καταρχάς προβλήματα με τη δικαιοσύνη και όχι… με την υγεία του. Πρωί-πρωί είχε δικαστήριο για οικονομικές ατασθαλίες του συνεταιρισμού, αλλά μάλλον τελικά δεν ήταν η… μέρα του, αφού πριν ακόμα φτάσει στο Δικαστικό Μέγαρο του νομού, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Έτσι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής, και ο γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι πρέπει να νοσηλευτεί για τις επόμενες δύο μέρες τουλάχιστον.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr, το εν λόγω νοσοκομείο διέθετε άδειο κρεβάτι μόνο στο γυναικολογικό τμήμα, το οποίο και χρησιμοποιήθηκε τελικά ως έσχατη λύση.
Τελικά η δίκη αναβλήθηκε, αλλά ο πρόεδρος δεν ξεπέρασε τον… κίνδυνο, αφού υποχρεώθηκε να περάσει δύο εικοσιτετράωρα ανάμεσα σε… γυναίκες!
Ζωή και κότα, που λέτε, ο πρόεδρος!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=389064&cid=7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *