Ερρίκος Ντυνάν: το Υγεία φεύγει & η ΗΜΙΘΕΑ έρχεται

Ερρικος-ντυναν-702x336Με μία λιτή ανακοίνωση από την πλευρά του ομίλου Υγεία με τίτλο: «Λήξη διαχείρισης λειτουργίας του Ερρίκος Ντυνάν» το απόγευμα της Τετάρτης, καθίσταται σαφές πλέον, ότι το νοσηλευτήριο, ανήκει για τα καλά στην τράπεζα Πειραιώς και ειδικότερα στην θυγατρική της ΗΜΙΘΕΑ, μετά τον επίμαχο πλειστηριασμό του κτιρίου στις 24 Σεπτεμβρίου.
Με δύο λόγια, λήγει η προσωρινή διοίκηση που είχε αναλάβει ο όμιλος Υγεία με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή του κ. Ανδρέα Καρταπάνη, με στόχο την εξυγίανση του Ερρίκος Ντυνάν. Να θυμίσουμε, ότι ο κ. Καρταπάνης είχε αναλάβει την προσωρινή διοίκηση του νοσηλευτηρίου στο τέλος του περασμένου Μαίου και στις αρχές Ιουνίου είχε εγκατασταθεί στα γραφεία του Ερρίκος Ντυνάν. Πλέον, με την πραγματοποίηση του πλειστηριασμού και την κατακύρωση του κτιρίου στην θυγατρική της τράπεζας Πειραιώς, δεν υφίσταται θέμα προσωρινής διοίκησης, καθώς λύεται αυτοδίκαια η συνεργασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωσή του, ο όμιλος Υγεία δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τόσο την τράπεζα Πειραιώς, όσο και το Δ.Σ του «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ» για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν, όπως λέει.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα διοίκηση που θα τοποθετηθεί από την τράπεζα Πειραιώς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Υγεία έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, η εταιρεία «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ Α.Ε» («η Εταιρεία») ανακοινώνει ότι μετά την ολοκλήρωση του σχετικού πλειστηριασμού έληξε αυτοδίκαια η διαχείριση λειτουργίας του «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ» που είχε συμφωνηθεί με το ομώνυμο μη-κερδοσκοπικό Κοινωφελές Ίδρυμα.

Η Εταιρεία ευχαριστεί την Τράπεζα Πειραιώς, το Δ.Σ του «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ» καθώς και όλα τα Στελέχη και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν καθ΄ όλη την περίοδο της παροχής των σχετικών υπηρεσιών».

Πηγή: http://www.onmed.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *