Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Προς τον πρόεδρο και το ΔΣ του ΠΙΣ

Θεσσαλονίκη, 7 Οκτωβρίου 2014
Αρ. Πρωτ. : 5232/Γ
Προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ του Π.Ι.Σ
Κύριε Πρόεδρε,
Το Δ.Σ του Ι.Σ.Θ συζήτησε χτες 6/10 την από 1/10 επιστολή σας αναφορικά με την δυνατότητα συμμετοχής των ιατρικών συλλόγων, κατόπιν ενεργειών μας, στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΣΑΝ Α.Ε.
Εκτιμούμε ότι ανεξαρτήτως της θετικής ή αρνητικής προσέγγισης στην δημιουργία της ΕΣΑΝ, η συμμετοχή του Ιατρικού κόσμου σε αυτήν είναι αναγκαία και εξυπηρετεί τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των ιατρών και των ασθενών.
Κατά συνέπεια, αποφασίσαμε να αρχειοθετήσουμε την επιστολή σας μαζί με άλλες αποφάσεις σας που συντελούν στην αποδυνάμωση του Ιατρικού κόσμου (αναβολή επί 3ετία της νομοθετημένης ευθύνης του Π.Ι.Σ για την έκδοση αδειών επαγγέλματος, αποφυγή συμμετοχής του Π.Ι.Σ στο Δ.Σ του ΕΟΠΥΥ, πειθαρχική δίωξη των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιατρών, παράταση του χρόνου διεξαγωγής των εκλογών των ιατρικών συλλόγων λόγω ευρωεκλογών!! κλπ )
Αποφασίσαμε ακόμη, εν ευθέτω χρόνω, να οργανώσουμε ενημερωτική εκδήλωση για την ΕΣΑΝ Α.Ε, στην οποία βεβαίως θα προσκληθείτε, ώστε να αντιληφθούμε τον μηχανισμό με τον οποίο κατά την άποψη σας η μη συμμετοχή μας θα ωφελούσε περισσότερο τα συμφέροντα του Ιατρικού κόσμου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Dr. Αθανάσιος Α. Εξαδάκτυλος
Πλαστικός Χειρουργός
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικόλαος Π. Νίτσας
Χειρουργόςθεσσαλονικη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *