Τα φακελάκια είχαν… ρόδες

φακελακιΗ συνεργασία των Επιθεωρητών Υγείας με το ΣΔΟΕ έφερε άλλη μια υπόθεση γιατρού που εκμεταλλευόταν με τουλάχιστον κυνικό και απάνθρωπο τρόπο τους ασθενείς του.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, πρόκειται για διευθυντή κλινικής στο Θεαγένειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ο οποίος φέρεται να λάμβανε ως “φακελάκι” τα Ι.Χ. αυτοκίνητα των ασθενών που δεν είχαν προφανώς άλλον τρόπο να τον “χρυσώσουν” για τις υπηρεσίες του.

Στο σχετικό πόρισμα που έχει ήδη διαβιβαστεί στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών φαίνεται ότι στους τραπεζικούς λογαριασμούς του εν λόγω γιατρού υπάρχουν μεμονωμένες καταθέσεις από αγνώστους και σε κάποιες φορές και από τον ίδιο, οι οποίες για το διάστημα 2001-2010 ξεπέρασαν τις 250 χιλιάδες ευρώ!

Στα συμπεράσματα της έκθεσης γίνεται εκτενής αναφορά στις αγοραπωλησίες αυτοκινήτων μεταξύ του γιατρού και της συζύγου του με συγγενείς ασθενών.

Επίσης, υπάρχουν στοιχεία και για την αγορά δύο ομολόγων αξίας 150.000 (το 2006) και 350.000 (το 2008) ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πόρισμα των ελεγκτών αναφέρεται ότι κάποιος ασθενής “παρέδωσε ιδιοχείρως στον γιατρό επιταγή 5.000 ευρώ ως δωρεά για την κλινική, την οποία ο γιατρός κατέθεσε στον προσωπικό του λογαριασμό”.

ta Fkelakia eixan rodes    κλικ εδώ

Πηγή: parapolitika.gr

 

Πηγή: http://www.onmed.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *