Εγκαίνια του Ιατρείου «Σκλήρυνσης κατά Πλάκας» στην Πολυκλινική Αθηνών.

εγκαίνια πολυκλιν.Τα εγκαίνια του εξειδικευμένου Ιατρείου «Σκλήρυνσης κατά Πλάκας» στην Πολυκλινική Αθηνών πραγματοποίησε ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος. Σχεδόν 13 μήνες μετά το κλείσιμο της Πολυκλινικής, η επαναλειτουργία και ενίσχυσή της αποτελεί γεγονός.

Ο κ. Γρηγοράκος, ο πρώτος Υπουργός που επισκέπτεται την Πολυκλινική στα 111 χρόνια λειτουργίας της, ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου, συνομίλησε με ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό, όπως και με πολίτες.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, ο Υποδιοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Σωτήρης Ζώτος, η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκπροσωπούμενη από τους Αναπληρωτές Διοικητές κα Νάγια Μητσάκη και κο Γεώργιο Ράπτη, διοικητές και διευθυντές κλινικών από νοσοκομεία της 1ης Υ.Π.Ε.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Υπουργός Αναπληρωτής σημείωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος που σήμερα βρίσκομαι εδώ, στην Πολυκλινική για τα εγκαίνια του Ιατρείου για την σκλήρυνση κατά πλάκας. Ένα χρόνο πριν ήταν εδώ άνθρωποι και φώναζαν, κι ανησυχούσαν και κατηγορούσαν, ότι θα χάσουν τη δουλειά τους. Σήμερα, αυτοί οι άνθρωποι απουσιάζουν από αυτή την αίθουσα και δεν έχει χάσει κανένας άνθρωπος τη δουλειά του από το νοσοκομείο αυτό. Βρισκόσαστε στο κέντρο της Ελλάδας, στην Ομόνοια, σε μια περιοχή δύσκολη και απαιτητική. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, δεν υποσχέθηκα τίποτα. Δεν είπα ότι θα κάνουμε θαύματα. Είπα όμως, ότι θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας, που τόσο πολύ έχουν ταλαιπωρηθεί από την κρίση.

Το 2011 αγγίξαμε την χρεοκοπία, υπήρξαν μέρες που κρατούσαμε την ανάσα μας, γιατί δεν υπήρχαν λεφτά και περιμέναμε τη δόση. Σήμερα όμως καταφέρνουμε να σταθούμε στα πόδια μας. Βγαίνουμε στις αγορές και πλέον η θηλιά δεν σφίγγει τον λαιμό μας, μπορούμε, με τις θυσίες του ελληνικού λαού που έχασε πολύ απότομα, πολλά πράγματα και πάλι να ελπίζουμε.

Στον χώρο της Υγείας καταφέραμε μετά από τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια να διασφαλίσουμε τις προσλήψεις προσωπικού. Μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού που το 2015 θα φτάσει τους 4.000. Διασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση για πρόσληψη επικουρικών γιατρών. Καταβάλλουμε σε καθημερινή βάση προσπάθεια για να βελτιώσουμε την εικόνα στον χώρο της Υγείας. Με την δική σας βοήθεια και συμβολή, για την οποία θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ, τα καταφέρνουμε».

One thought to “Εγκαίνια του Ιατρείου «Σκλήρυνσης κατά Πλάκας» στην Πολυκλινική Αθηνών.”

  1. Μπραβο στην προσπαθεια των εγκριτων συναδερφων ΤΑΒΕΡΝΑΡΑΚΗ Α. και ΑΛΕΞΙΟΥ ε.ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ και στη βοηθεια του ιδιωτικου τομεα.Αυτο ειναι εργο 2 δεκατιων.τα ευσημα να μην πανε αλλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *