Στην αστυνομία γιατροί και νοσηλευτές του ΠΕΔΥ Τρίπολης για τη μεταφόρτωση σκουπιδιών!

πεδυ σκουπιδιαΜεγάλη αναταραχή δημιουργήθηκε σήμερα (23/9/14) το πρωί στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) στην Τρίπολη, όταν εργαζόμενοι πηγαίνοντας στη δουλειά τους διαπίστωσαν ότι στο πίσω μέρος του κτιρίου γινόταν μεταφόρτωση απορριμμάτων. Στο σημείο βρίσκονται ακόμα τα κοντέινερ γεμάτα με σκουπίδια και η δυσοσμία είναι απερίγραπτη μέχρι και αυτή την ώρα.
Η μεταφόρτωση σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε ξεκίνησε από το απόγευμα της προηγούμενης μέρας (22/9/14), μέχρι τις 7 το πρωί της σημερινής.
Κατά τη διαδικασία η δυσοσμία ήταν έντονη στην περιοχή και οι ασφαλισμένοι που επισκέπτονται τη μονάδα μην ξεχνάμε ότι είναι ασθενείς και μάλιστα πολλοί από αυτούς καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς κτλ.
Ασφαλισμένοι, γιατροί και νοσηλευτές διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση αυτή και ο διευθυντεύων γιατρός της υγειονομικής μονάδας Χρήστος Ζωβοϊλης κατέθεσε καταγγελία στην αστυνομία, με την οποία εξηγεί ότι τέτοιες ενέργειες θέτουν τη ζωή των ασθενών σε κίνδυνο και ότι δεν νοείται πλησίον υγειονομικής μονάδας να γίνονται τέτοιες δραστηριότητες.
Να σημειωθεί ότι στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ στην Τρίπολη λειτουργού υγειονομικές επιτροπές, οι οποίες εξυπηρετούν ασφαλισμένους από την Αρκαδία και τους όμορους νομούς (Αργολίδα και Λακωνία).

B.Π. – www.kalimera-arkadia.gr

One thought to “Στην αστυνομία γιατροί και νοσηλευτές του ΠΕΔΥ Τρίπολης για τη μεταφόρτωση σκουπιδιών!”

  1. Συγγνώμη τότε δεν υπήρχε πρόβλημα με τα σκουπίδια?? Τότε γιατι φωνάξαν την Κ. Κωστούλας ΑΕΒΕ να καθάρισει οι κάδοι αυτοι είναι για να μεταφέρουν τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ Φυλής στην Αθήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *