Την αυτόφωρη σύλληψη δύο γιατρών του «Δρομοκαΐτειου» για την αυτοκτονία του αστέγου, ζητεί ο Εισαγγελέας

dromosΤην αυτόφωρη σύλληψη δύο γιατρών του «Δρομοκαΐτειου», οι οποίοι εξέτασαν και έδωσαν εξιτήριο στο 44χρονο άστεγο που έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου που μισθώνει ο Δήμος Αθηναίων, στην οδό Χαλκοκονδύλη, διέταξε ο εισαγγελέας Χαρ. Λακαφώσης.

Οι δύο γιατροί φέρονται ότι αγνόησαν τη διάγνωση των συναδέλφων τους στο «Αιγινήτειο» πως ο 44χρονος θα πρέπει να νοσηλευτεί και του έδωσαν εξιτήριο, κρίνοντας ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

Έτσι τον άφησαν να φύγει και το αποτέλεσμα δυστυχώς ήταν ο 44χρονος άστεγος να αυτοκτονήσει, γύρω στις 9.00 το πρωί. Ο 44χρονος άστεγος που φιλοξενείτο σε ίδρυμα αστέγων, είχε επισκεφτεί τα εξωτερικά ιατρεία στο Αιγινήτειο όπου διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει έκπτωση νοητικής λειτουργίας, κατάθλιψη και ψυχική νόσο.

Οι γιατροί του συνέστησαν να νοσηλευτεί παραπέμποντάς τον στο Δρομοκαΐτειο, ωστόσο οι γιατροί αποφάσισαν να τον διώξουν. Πλέον οι δύο γιατροί καλούνται να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, ενώ απειλούνται ακόμη και με σύλληψη.

http://www.zougla.gr/greece/article/katigorounte-dio-giatri-tou-dromokaitiou-gia-tin-aftoktonia-tou-astegou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *