Γιατρός & περιπτεριούχος…”μαλλιοτραβήχτηκαν”

Μία υπόθεση κέντρισε χθες το ενδιαφέρον όλων στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου. Πρόκειται για τον ξυλοδαρμό που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες, δημοσίως, σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου ανάμεσα σε μία 40χρονη γιατρό και την 60χρονη ιδιοκτήτρια περιπτέρου (διαβάστε εδώ).

Τα όσα εκτυλίχθηκαν στη μέση του δρόμου ήταν για γέλια και για κλάματα, καθώς οι δύο γυναίκες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί, ενώ τα πράγματα πήραν επικίνδυνη τροπή, όταν η γιατρός δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι με σιδερένιο λοστό!. Το επεισόδιο όμως είχε και συνέχεια στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου οδηγήθηκαν αμφότερες. Όπως αναφέρθηκε, χθες, κατά την ακροαματική διαδικασία, η 60χρονη είχε υποστεί αμόκ, απαιτώντας να υποβάλει πρώτη μήνυση στην γιατρό που ζαλισμένη κρατούσε ακόμα το κεφάλι της.

Μάλιστα από το χτύπημα στο κεφάλι της έφυγε το σφράγισμα που είχε κάνει λίγα λεπτά νωρίτερα αλλά και τα “εξτένσιον” από τα μαλλιά!

Αφορμή για το μαλλιοτράβηγμα στάθηκε το παρκάρισμα της γιατρού μπροστά από το περίπτερο της 60χρονης.

Η γιατρός με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό περιέγραψε, χθες, στο δικαστήριο τα όσα εκτυλίχθηκαν το επίμαχο πρωινό, υποστηρίζοντας ότι η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου της επιτέθηκε ακόμα και με τον σιδερολοστό, χτυπώντας την στο σώμα. Η 40χρονη υποστήριξε μάλιστα ότι από τα χτυπήματα της παρουσιάστηκε αιμοσφαιρίνη στα ούρα.

Στην υπόμνηση του συνηγόρου υπεράσπισης της 60χρονης, Γιάννη Ξυλούρη, ότι υπέβαλε μήνυση αφού προηγουμένως είχε μηνυθεί από την πελάτισσα του, ανέφερε: «Υπάρχει εξήγηση. Μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο ούρλιαζε επί μία ώρα. Απαιτούσε από τους αστυνομικούς να με μηνύσει πρώτη και μου ζήτησαν να περιμένω για να τελειώνουν μαζί της. Και αυτοί ακόμα τρομοκρατήθηκαν. Και αν δεν με πιστεύετε, να τους καλέσετε να καταθέσουν».

Στο δικαστήριο κατέθεσε και μία αυτόπτης μάρτυρας του ξυλοδαρμού.

Η ίδια πάντως δεν περιορίστηκε στην περιγραφή του επεισοδίου. Αναφερόμενη στην κατηγορούμενη, υποστήριξε ότι γενικότερα προκαλεί με την συμπεριφορά της, βρίζει και προσβάλλει τους ανθρώπους, κυνηγάει τα παιδιά.

«Έχουμε μαζέψει υπογραφές και έχουμε κάνει αναφορά αλλά δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα».

«Θέλεις να στο βάλω να το φας;»

«Όλα όσα ακούσατε είναι ψέμα» ήταν τα πρώτα λόγια της 60χρονης γυναίκας. «Στην περιοχή δεν με θέλει κανείς γιατί είναι όλοι παράνομοι. Η κυρία ήρθε με την μερσεντές της και πάρκαρε το μισό αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο, το μισό μπροστά στο περίπτερό μου. Την παρακάλεσα να το παρκάρει λίγο πιο πέρα, αλλά ούτε καν μου έδωσε σημασία. Άφησα ένα σημείωμα πάνω στο παρμπρίζ που έγραφε: «Είμαι γιατρός. Πάω σε σύσκεψη. Δεν θα καθυστερήσω».

Επέστρεψε μετά από μία ώρα. Τότε πήρε το χαρτάκι από αυτοκίνητο, το τύλιξε σαν μπαλάκι και μου το πέταξε με ύφος στα μούτρα. Τότε νευρίασα. Βγαίνω και της λέω: «Θέλεις να στο βάλω στο στόμα να το φας; Τι με προκαλείς κυρά μου;».

Η 60χρονη ισχυρίζεται ότι ετοιμαζόταν να καλέσει την Αστυνομία όταν της επιτέθηκε η γιατρός. «Άρχισε να ρίχνει πράγματα από το περίπτερο. Εγώ νευρίασα και την άρπαξα από τα μαλλιά. Σίγουρα δεν την χτύπησα με σιδερολοστό, όπως λέει. Προφανώς αναφέρεται στο σίδερο που χρησιμοποιώ για να κατεβάζω την τέντα. Αυτό είναι δύο μέτρα Χρειάζεται ειδικό χειρισμό.

Δεν είναι εύκολο να το πιάσω για να χτυπήσω κάποιον. Με χτύπησε, την χτύπησα. Πού, δεν θυμάμαι από τα νεύρα μου. Αυτή είναι η αλήθεια, κυρία πρόεδρε. Είμαι θύμα πολέμου και κανείς δεν μου δείχνει σεβασμό».

Η δίκη διεκόπη για τις 11 Οκτωβρίου, οπότε θα έχει εξεταστεί το υλικό από την κάμερα ασφαλείας του περιπτέρου, στο οποίο έχει καταγραφεί καρέ-καρέ το σκηνικό του ξυλοδαρμού.

ΠΑΤΡΙΣ

http://www.cretalive.gr/new/53595/crete/Giatros__peripteriouchos_…_sunantithikan_xana

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *