Εβδομάδα δωρεάν εξετάσεων για τον προστάτη

εξετασεις6Με το σύνθημα «Μην αγνοείτε τον προστάτη σας», η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία υλοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τις παθήσεις του προστάτη αδένα.

Η καμπάνια θα διαρκέσει μία εβδομάδα ξεκινώντας τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ουρολογικών Παθήσεων.

Στο πλαίσιο της εβδομάδας παθήσεων του προστάτη, η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία θα υλοποιήσει μία σειρά δράσεων με την υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας ASTELLAS, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων συνεντεύξεις στα ΜΜΕ, διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για τις παθήσεις του προστάτη αδένα, περιφερειακές εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Περαιτέρω, η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία υλοποιεί σε συνεργασία με τις δημόσιες δομές Υγείας της χώρας, δωρεάν κλινική εξέταση για τον προστάτη σε όλους τους άνδρες ηλικίας 40 ετών και άνω. Ειδικότερα, την εβδομάδα, 22 έως 26 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τα Δημόσια Νοσοκομεία κατά τις ώρες λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων τους και να πραγματοποιήσουν την εξέτασή τους.

http://www.zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *