Πρόγραμμα επισκέψεων της Υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα, σε Σπάρτη και Τρίπολη.

παπακωσταΕπισκέψεις Υφυπουργού Υγείας Κατερίνας Παπακώστα σε Σπάρτη & Τρίπολη.

Η Υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, μεταβαίνει αύριο στη Σπάρτη και κατόπιν στην Τρίπολη, προκειμένου να πραγματοποιήσει επισκέψεις εργασίας.

Ειδικότερα αύριο, Παρασκευή 12/9 η Υφυπουργός θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου, τον ξενώνα «Υάκινθο», την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας της Μ.Κ.Ο Αποστολή, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ‘’Δίαυλος’’, τον Ψυχιατρικό Τομέα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, καθώς και τους ξενώνες ‘’Ηραία’’ και Πελασγία’’.

Το Σάββατο 13/9 η Υφυπουργός θα επισκεφθεί το κτίριο του νέου Ψυχιατρικού Τομέα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, όπου θα πραγματοποιηθεί και σύσκεψη με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Τρίπολης, το Οικοτροφείο ‘’Ηώς’’, το Κέντρο Ημέρας ‘’Αμάλθεια’’. Επίσης θα επισκεφθεί το Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας “Ανέλιξη’’ καθώς και το Οικοτροφείο ατόμων με βαριά νοητική υστέρηση και δευτερογενείς ψυχικές διαταραχές ‘’Η Στοργή’’.

Να σημειωθεί ότι η Υφυπουργός επισκέπτεται δημόσιες, αλλά και ιδιωτικές δομές που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *