Συγκλονιστικό. Ανατινάχθηκε από βόμβα, την πυροβόλησαν, επέζησε και έγινε μια καλλονή

Invitro3κλικ στην εικόνα
Η Χάνα Κάμπελ είναι Αγγλίδα δεκανέας. Υπηρετούσε στο Ιράκ στη Βασσόρα, όταν μία βόμβα έσκασε δίπλα της. Σχεδόν τη διαμέλισε. Οι γιατροί έδιναν για μήνες μάχη, για να την κρατήσουν στη ζωή. Η Χάνα επέζησε και με την αποζημίωση, αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε μία καλλονή.

Η έκρηξη ήταν σφοδρή. Η Χάνα που εκείνη την ώρα, ήταν επικεφαλής μιας ομάδας στρατιωτών στο Ιρακ, φύλαγε ένα κτίριο το οποίο αποτελούσε στρατιωτικό στόχο.

Δεν κατάλαβε τι την χτύπησε. Το κρανίο της άνοιξε, έχασε το ένα μάτι της, έχασε το ένα της πόδι, τα δυο χέρια της κόπηκαν (αλλά τα περισυνέλλεξαν αργότερα), ενώ ο θώρακας, το στήθος, η κοιλιά και η λεκάνη της, έγιναν μια άμορφη μάζα από κρέατα.

Invitro2κλικ στην εικόνα

Και σαν να μην έφτανε αυτό και ενώ οι υπόλοιποι της ομάδας ήταν ήδη νεκροί, από τις σκόνες και τα χαλάσματα του κτιρίου ξεπρόβαλλε ένας άγνωστος ο οποίος πυροβόλησε τη Χάνα που ακόμη ανέπνεε.

«Γιατρέ, έχουμε έναν ζωντανό εδώ» φώναξε ένας Άγγλος στρατιώτης που έφτασε μαζί με μια ομάδα γιατρών στο σημείο. Δεν μπορούσε να ξεχωρίσει εάν αυτή η άμορφη μάζα ήταν άνδρας ή γυναίκα. Έβλεπε απλά ότι μπορούσε ακόμη να αναπνεύσει.
Στο ελικόπτερο που την μετέφερε στη βάση, η Χάνα εκτός από τα τραύματα της, υπέστη και καρδιακή προσβολή. Ο στρατιωτικός γιατρός κατάφερε να την επαναφέρει.

Στο στρατιωτικό νοσοκομείο στη βάση των Άγγλων στο Ιράκ, οι χειρουργοί έκαναν ότι μπορούσαν. Η Χάνα επέζησε, αλλά ποτέ δεν θα ήταν όπως παλιά.

Επέστρεψε στην Αγγλία, παρασημοφορήθηκε και το Υπουργείο Άμυνας της επιδίκασε αποζημίωση 477.536 ευρώ (380.000 αγγλικές λίρες).

Η Χάνα από το καροτσάκι όπου ήταν αποφάσισε πως αφού επέζησε από τη βόμβα, τον πυροβολισμό και την καρδιακή προσβολή, θα έπρεπε να ξεκινήσει να «ανασκευάζει» τον εαυτό της. Θα γινόταν μια καλλονή. Πλέον είχε πολλά χρήματα, οπότε το οικονομικό δεν στάθηκε εμπόδιο.

Πήγε σε ειδικές κλινικές στο Λονδίνο. Έφτιαξε το πρόσωπο της, αύξησε το στήθος της, έσβησε τις ουλές από τον θώρακα της, έφτιαξε τα χέρια της, έβαλε προσθετικό μέλος εκεί που έχασε το πόδι της, έκανε λιποαναρροπήσεις, ξεκίνησε γυμναστήριο και μεταμορφώθηκε.

Το πλέον υπέροχο από όλα όμως ήταν πως η Χάνα κατάφερε να μείνει έγκυος και 9 μήνες αργότερα να γεννήσει ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Και όλα αυτά ενώ οι γιατροί της είχαν ξεκαθαρίσει πως από την έκρηξη όλα τα εσωτερικά της όργανα μαζί με τη μήτρα της είχαν σχεδόν διαλυθεί.

Όλες μαζί οι επεμβάσεις δίχως τη γέννα, στοίχησαν κοντά στα 100.000 ευρώ.Invitro5

 Invitro27814sk

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *