Ποιοί υπονομεύουν το έργο της Διακλαδικής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του 401 ΓΣΝΑ;

401-nosokomeioLargeΗ Διακλαδική Καρδιοχειρουργική Κλινική του 401 ΓΣΝΑ μετά από περίπου ενάμιση χρόνο λειτουργίας και δεκάδες επιτυχείς επεμβάσεις έχει κερδίσει την αποδοχή και την εκτίμηση των στελεχών των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, των αποστράτων αξιωματικών και των οικογενειών τους.

Φαίνεται όμως πώς η επιτυχία από ένα Καρδιοχειρουργικό Κέντρο που λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και άρτια εκπαιδευμένο και ειδικευμένο προσωπικό στις Ένοπλες Δυνάμεις έχει ενοχλήσει. Πιθανόν γιατί «κλέβει πελατεία».

Έτσι το βλέπουν κάποιοι και προσπαθούν να υπονομεύσουν τη Διακλαδική Καρδιοχειρουργική Κλινική ή να ευνοηθούν με… δόλιους τρόπους.

Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας πρέπει να διαφυλάξουν την Κλινική από τα συμφέροντα, να κόψουν το βήχα σε όσους, ακόμη και εκ των… έσω, εποφθαλμιούν οφέλη και να στηρίξουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που «έχτισε» την Κλινική.

Επιβάλλεται να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία της Κλινικής και την εξέλιξη της προς όφελος των ενστόλων, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Βασική προϋπόθεση, πέραν της θωράκισης από συμφέροντα, είναι η επιλογή προσωπικού σε θέσεις ευθύνης με βάση την επιστημονική γνώση και την εμπειρία στις χειρουργικές επεμβάσεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *