Καρδιακή ανεπάρκεια κατέδειξε η νεκροτομή του 7 χρονου αγοριού από τη Γαλλία στην Κω…

κωΗ νεκροτομή που έγινε σήμερα το πρωί στο νεκροτομείο Κω από τον Ιατροδικαστή κ. Παναγιώτη Κοτρώτσο (ο οποίος έφτασε από τη Ρόδο γι’αυτό το σκοπό) κατέδειξε ως επίσημη αιτία θανάτου του άτυχου παιδιού την καρδιακή ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο 7χρονος αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, το οποίο πιθανότατα να μην γνώριζαν ούτε οι γονείς του.

Το άτυχο παιδί διακομίσθηκε αρχικά την περασμένη Κυριακή σε ιδιωτική ιατρική εταιρεία του νησιού, με συμπτώματα  γαστρεντερίτιδας (έκανε εμετό) η οποία και αντιμετωπίστηκε με φαρμακευτική αγωγή και το παιδί επέστρεψε κανονικά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με τους γονείς του, στο Μαρμάρι, για να συνεχίσει τις διακοπές του.

Την Τετάρτη το παιδί αισθανόταν και πάλι κάποια αδιαθεσία και οι γονείς ζήτησαν να διακομισθεί  σε νοσοκομείο της Γαλλίας. Την Πέμπτη η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και από την Ιατρική εταιρεία συστήθηκε να πάει σε ιδιώτη Παιδίατρο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Τελικά με το που προσγειώθηκε το αεροσκάφος στο Αεροδρόμιο Κω,  4 η ώρα το απόγευμα της Πέμπτης το παιδί -δυστυχώς- κατέληξε από οξεία καρδιακή ανεπάρκεια (εξού και το υγρό στην κοιλιακή χώρα).

Αρχική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *