Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ειδικευόμενος, Ψυχίατρος, αναγκάστηκε να αναλάβει, επείγον περιστατικό,με γυναίκα που απέβαλε

xalkidaΑντιμέτωπη όχι μόνο με σοβαρούς κινδύνους για την υγεία της αλλά και με το ατελείωτο κράτος της «Μπανανίας» ήρθε μία νεαρή έγκυος γυναίκα που μεταφέρθηκε με πόνους και ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο Χαλκίδας και δεν υπήρχε γυναικολόγος ούτε για… δείγμα.

Το πολύ σοβαρό αυτό περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες, στα επείγοντα του νοσοκομείου Χαλκίδας. Μεταφέρθηκε μία έγκυος γυναίκα, η οποία απέβαλε και λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας χρειαζόταν άμεσο χειρουργείο, ωστόσο στο νοσοκομείο δεν εφημέρευε κανένας γυναικολόγος και σήμανε συναγερμός.

Η… τυχαία εμπλοκή του ειδικευόμενου

Τότε μπήκε τυχαία στα επείγοντα ένας ειδικεύομενος γιατρός που εφημέρευε στο κέντρο ψυχικής υγείας και αναγκάστηκε να παίξει το… ρόλο του γυναικολόγου. «Μπήκα στα επείγοντα να πω μία καλησπέρα και βρέθηκα να βγάζω πλακούντα γιατί δεν εφημέρευε γυναικολόγος. Τι άλλο μας περιμένει», τόνισε σε δηλώσεις του ο 38χρονος γιατρός.

Μαζί με την μαία αφαίρεσαν το έμβρυο και η περιπέτεια της γυναίκας είχε ευτυχώς αίσιο τέλος, ωστόσο υπάρχει μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, αφού στο νοσοκομείο της Χαλκίδας εργάζονται μόνο δύο γυναικολόγοι.

Πηγή: eviazoom.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *