Διέλυσαν για οικονομία τα Κέντρα Υγείας και τα πληρώνουμε “χρυσάφι” σε πτήσεις ελικοπτέρων!

ελικοπΟι πτήσεις ελικοπτέρων των Ενόπλων Δυνάμεων σε νησιά του Αιγαίου -κι όχι μόνο- είναι πλέον συχνότερες και από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του πρώην υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ακούγεται και για επόμενος ΥΕΘΑ ! Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί τώρα το καλοκαίρι να μην εμφανιστεί κάποια μέρα. Ελικόπτερο του ΠΝ ,της ΠΑ -και αεροσκάφη πολλά- αλλά και του Στρατού Ξηράς πετάνε πια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για να μεταφέρουν κάποιο ασθενή ή τραυματία. Κι όλα αυτά σημαίνουν πολλά, πολλά εκατομμύρια. Περισσότερα απ΄ όσα μας λένε ότι κερδίσαμε από το κλείσιμο ή την απαξίωση των κέντρων υγείας σ΄ όλη την ελληνική περιφέρεια.

Το θέμα δεν είναι “δημοσιογραφική εφεύρεση”. Κάποιος λοιπόν εκεί στο ΓΕΕΘΑ που πλέον τα ελέγχει όλα να κάτσει και να κάνει τις προσθέσεις για να μας πει πόσα εκατομμύρια πληρώσαμε σε αεροδιακομιδές τους τελευταίους τρεις μήνες -για να μην πάμε πιο πίσω- ώστε να μπορέσουμε να συγκρίνουμε αν τελικά κερδίσαμε ή μπήκαμε με τα “μπούνια μέσα” από την απόλυτη διάλυση των Κέντρων Υγείας.

Επιπλέον δεν θα πρέπει κανένας να ξεχνά ότι τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα των ΕΔ βεβαίως και είναι πάντα διαθέσιμα για να σωθούν ανθρώπινες ζωές αλλά δεν είναι η κύρια αποστολή τους αυτή. Για άλλο λόγο τα έχουμε αγοράσει και για άλλες καταστάσεις τα θέλουμε πάντα έτοιμα. Το γεγονός ότι σε άλλους χώρους όπως αυτός της Υγείας
κάποιοι πάρα πολλά χρόνια δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους αγοράζοντας ελικόπτερα που δεν έκαναν για το Αιγαίο, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει πάλι να την πληρώσουν οι ΕΔ. Το υλικό των οποίων είναι πολύτιμο και δεν προσφέρεται για να κάνουν κάποιοι πολιτικοί , πολιτική .

Πόσα λοιπόν μας κόστισαν οι μμεταρρυθμίσεις με την διάλυση των Κέντρων Υγείας ; Αναμένουμε το κόστος των πτήσεων από το ΓΕΕΘΑ, διαφορετικά θα το παρουσιάσουμε εμείς … Οι αριθμοί και τα ποσά είναι για έρευνα ακόμη και από οικνομικούς εισαγγελείς.

http://www.onalert.gr/stories/dielysan-ta-kentra-ygeias-gia-oikonomia-kai-ta-plironoume-se-pthseis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *