ΥΥΚΑ. Έγκριση χορήγησης άδειας λειτουργίας στο κέντρο ημέρας «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» στηνΤρίπολη

αμαλθειαΜε την υπ’ αριθμόν Υ5β/Γ.Π. 20403 απόφαση της Υφυπουργού Υγείας Κατερίνας Παπακώστα – Σιδηροπούλου εγκρίθηκε η χορήγηση άδειας λειτουργίας στο Κέντρο Ημέρας για άτομα με ψυχικές διαταραχές και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα (Αστική Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα), «ΑΜΑΛΘΕΙΑ», το οποίο εδρεύει στην Τρίπολη.

Να σημειωθεί πως στο Κέντρο Ημέρας «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» συμμετέχουν παιδιά, έφηβοι και ενήλικες και των δύο φύλων, με προβλήματα ψυχικής υγείας, οι οποίοι χρήζουν ειδικής υποστήριξης για την ψυχοκοινωνική τους αποκατάσταση.

Στόχος του Κέντρου είναι η πρόληψη, η διάγνωση, η θεραπεία, καθώς και η συνέχεια της ψυχιατρικής φροντίδας, η διασφάλιση της παραμονής των ατόμων με ψυχικές διαταραχές στην κοινότητα και η συνέχιση των σχέσεών τους, με τη ζωή και τη δράση της τοπικής κοινωνίας.

0812 Α Λ Κ.Η ΑΜΑΛΘΕΙΑ 6ΦΤΩΘ-ΝΦ7                     κλικ              εδω

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Χορηγούμε στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» την άδεια λειτουργίας Κέντρου Ημέρας για άτομα με ψυχικές διαταραχές και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα
ΟΜΑΔΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
Στο Κέντρο Ημέρας «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» συμμετέχουν παιδιά, έφηβοι και ενήλικες και των δύο φύλων, με προβλήματα ψυχικής υγείας οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη εδικής υποστήριξης για την ψυχοκοινωνική τους αποκατάσταση.
Στόχοι
Στόχος του Κέντρου Ημέρας είναι η διασφάλιση της συνέχειας της θεραπευτικής φροντίδας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στην κοινότητα, η αντιμετώπιση των παθολογικών συμπεριφορών και των προβλημάτων της λειτουργικότητάς τους και η ενίσχυση της σταδιακής ψυχοκοινωνικής τους αποκατάστασης και της κοινωνικής τους προσαρμογής κι ένταξής τους.
Η οργάνωση και λειτουργία της μονάδας διέπεται επίσης από τις διατάξεις της ως άνω (6) σχετικής.
Έδρα
Το Κέντρο Ημέρας βρίσκεται στην οδό Χατζηχρήστου 36, στην Τρίπολη.
Επιστημονικός Υπεύθυνος
Επιστημονικός υπεύθυνος ορίζεται ο κος Ιωάννης Κουτσανδρέας, παιδοψυχίατρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *