Στον έβδομο ουρανό… Αστέρας Τρίπολης-Μάιντς 3-1

ASTERASΟ Αστέρας έκανε ακόμα ένα θαύμα και κέρδισε την Μαιντς με 3-1 πήρε την πρόκριση και έγραψε ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του. Ευρώπη ερχόμαστε….

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε πως στοχεύει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις την Γερμανική άμυνα εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα των μεσοεπιθετικών του.

Στο 5ο λεπτό ο Αστέρας απείλησε την Μάιντς βγαίνοντας γρήγορα στην κόντρα επίθεση με το σουτ όμως του Ρόλε να περνά άουτ. Στο 7′ η Αρκαδική ομάδα κέρδισε φάουλ από τα αριστερά η μπάλα πέρασε παράλληλα μέσα στην περιοχή με τους Γκοιάν και Ντε Μπλάσις να μην καταφέρνουν να κάνουν την προβολή. Στην συνέχεια η Μάιντς ισορρόπησε το παιχνίδι για να φτάσουμε στην φάση του γκολ στο 30ο λεπτό με τον Αστέρα να χτυπά και πάλι στην κόντρα επίθεση και τον νεοεισελθόντα Ουσέρο, που είχε μπει στον αγώνα λίγα λεπτά νωρίτερα στην θέση του Μπαντιμπανγκά που αποχώρησε λόγω τραυματισμού, να βγάζει στον Ντε Μπλάσις στην δεξιά πτέρυγα και αυτός με μια φανταστική έμπνευση κάνοντας σέντρα σουτ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Κάριους ανοίγοντας το σκορ μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους του Αστέρα.

ASTERASIΣτη συνέχεια η Μάιντς πήρε μέτρα στο γήπεδο χωρίς ωστόσο να απειλήσει την εστία του Θεοδωρόπουλου για να φτάσουμε στο 39ο λεπτό και σε μια κρύα φάση ο Σέολ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του Αστέρα γύρισε μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας προσπάθησε να πιέσει την Μάιντς για να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης με τους Γερμανούς να αμύνονται στο μισό γήπεδο και να φεύγουν γρήγορα στις αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενοι τους χώρους που άφηναν οι παίχτες του Στάικου Βεργέτη. Η πρώτη καλή στιγμή δημιουργήθηκε στο 65 με τον Αστέρα να χάνει τεράστια διπλή ευκαιρία πρώτα με την κοντινή κεφαλιά του Μπακασέτα με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στη επαναφορά τον Ντε Μπάσις να μπορεί να πλασάρει τον Κάριους.

Η πίεση του Αστέρα συνεχίστηκε και στο 68ο λεπτό έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση ο Ντε Μπλάσις έβγαλε τετ α τετ τον Μάσα και αυτός με πολύ ωραίο πλασέ έγραψε το 2-1 βάζοντας φωτιά στο γήπεδο. Στο 70ο λεπτό η Μάιντς άγγιξε το 2-2 μετά από λάθος έξοδο του Θεοδορόπουλου με το πλασέ του Οκαζάκι να περνά βασανιστικά άουτ, αφού βρήκε πρώτα η μπάλα το δοκάρι ανακουφίζοντας τους φιλάθλους του Αστέρα.

Το παιχνίδι στην συνέχεια έγινε για γερά νεύρα με τον Αστέρα να μη βάζει και τρίτο γκολ που θα του έδινε την πρόκριση και την Μάιντς να αμύνεται. Στο 81 ο Γκοιάν δεν βρήκε την μπάλα μετά από φάουλ με τον Αστέρα να φτάνει μια ανάσα από το γκολ. Στο 86ο λεπτό κεφαλιά του Σανκαρε ο Μάσα μπαίνει στην περιοχή και με κοντινό πλασέ γράφει το 3-1 στέλνοντας τον Αστέρα και τους φιλάθλους του στο γήπεδο στον έβδομο ουρανό!!!!!!

Το 3-1 δείτε ΕΔΩ! – www.kalimera-arkadia.gr

http://www.arcadiaportal.gr/news/ston-ebdomo-ourano%E2%80%A6-asteras-tripolis-maints-3-1-photos

http://www.kalimera-arkadia.gr/athlitika/item/24024-teleiose-to-mats-o-asteras-pire-istoriki-prokrisi-sta-play-off-tou-europa-league-vd.html

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *