Εργαζόμενοι Παναρκαδικού Νοσοκομείου: Το Νοσοκομείο έχει αδειάσει από προσωπικό

ergazom_panark (1)Όχι στην αξιολόγηση-Θέλουμε τα δεδουλευμένα μας-Έχουμε γονατίσει από την έλλειψη προσωπικού

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Νοσοκομείου και συμβολική κατάληψη προχώρησαν την Τρίτη 22 Ιουλίου οι εργαζόμενοι του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Οι εργαζόμενοι μετά από Γενική Συνέλευση στις 17 Ιουλίου (Δείτε ΕΔΩ) αποφάσισαν να προβούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα πλαίσια κινητοποιήσεων της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ που αφορά στην αξιολόγηση των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι συναντήθηκαν με τον Διοικητικό Διευθυντή του Πναρκαδικού Νοσοκομείου, αφού ο κ. Χρόνης απουσίαζε, και ζήτησαν να μην παρθεί καμία απόφαση επιμερισμού και ποσοστών για το Νοσοκομείο. Επιπλέον ζήτησαν να προσπαθήσουν να έρθουν εργαζόμενοι να δουλέψουν, καθώς το Νοσοκομείο μετά από τις συνταξιοδοτήσεις εργαζομένων έχει αδειάσει από προσωπικό.

Η πρόεδρος των εργαζομένων Παναρκαδικού Νοσοκομείου Αδαμαντία Σαραντοπούλου αναφέρθηκε και στην περικοπή του 14% των δεδουλευμένων του προσωπικού, για την οποία δεν πήραν αισιόδοξες απαντήσεις σε ό,τι αφορά την επιχορήγηση για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Επίσης τόνισε ότι η παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη στο Νοσοκομείο ήταν αίτημα όλων των εργαζομένων και περιμένουν την απόφαση της διοίκησης. Θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και μετά από γενική συνέλευση θα αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στην πορεία.

Οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν και στην 5ωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Ιουλίου, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στις 11 το πρωί, έξω από το Υπουργείο Υγείας.

http://www.arcadiaportal.gr/news/ergazomenoi-panarkadikou-nosokomeiou-nosokomeio-exei-adeiasei-apo-prosopiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.