Έληξε η κατάληψη στα στούντιο της ΝΕΤ

Ομάδα περίπου 60 ατόμων εισέβαλαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ και αφού δήλωσαν ότι είναι μέλη του Συντονιστικού των Φοιτητικών καταλήψεων, ζήτησαν να παρουσιάσουν τις θέσεις τους εναντίον του νόμου πλαισίου για τα ΑΕΙ και της κυβερνητικής πολιτικής.

Αμέσως διεκόπη η μετάδοση του δελτίου και η κανονική ροή του προγράμματος της ΝΕΤ και ξεκίνησε διαπραγμάτευση με την διοίκηση της ΕΡΤ. Όπως έγινε γνωστό, κατά την διαπραγμάτευση η διοίκηση της ΕΡΤ πρότεινε να παραδοθεί ένα γραπτό μήνυμα το οποίο και θα αναγνωστεί κατά την μετάδοση του προγράμματος ενώ η ομάδα των ατόμων επέμεινε να παρουσιάσουν μέλη της, τις θέσεις τους, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.

Τελικά αποφασίστηκε να βιντεοσκοπηθεί η δήλωση της ομάδας των ατόμων, τα οποία και στη συνέχεια αποχώρησαν από το ραδιομέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η είσοδος της ομάδας των ατόμων έγινε από την κεντρική πύλη του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής.

Μετά την εισβολή των ατόμων στο στούντιο, ειδοποιήθηκε η αστυνομία δυνάμεις της οποίας συγκεντρώθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=148216

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *