Ν.Ι.ΚΙ – ΙΣΑ. κ. Πατούλη σταματήστε να κοροϊδεύετε τους ιατρούς. Τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΠΥΥ μιλάνε από μόνα τους !

10390220_655886994487322_3019151743882676769_nΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ι.ΚΙ – ΙΣΑ

Με απογοήτευση διαβάσαμε ανακοίνωση του Προέδρου του ΙΣΑ κ. Πατούλη που επιτίθεται στο μέλος της Ν.Ι.ΚΙ – Ι.Σ.Α και μέλος του ΔΣ του ΙΣΑ κ. Γ. Ελευθερίου. Επιχειρεί έτσι ο κ. Πατούλης να αποπροσανατολίσει, με ψεύδη και συκοφαντίες, το ιατρικό σώμα από το τεράστιο πολιτικό ζήτημα που έχει δημιουργήσει η ασυνέπειά λόγων και έργων του. Ο κ. Πατούλης την στιγμή που καλούσε τους ιατρούς σε ΜΗ υπογραφή σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ , ο ίδιος έκανε ακριβώς το αντίθετο κάνοντας ΑΤΟΜΙΚΗ σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ!

Τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΠΠΥ μιλάνε από μόνα τους. Ψυχραιμία λοιπόν κ. Πατούλη, εξηγείστε το παιχνίδι που παίξατε και παίζετε στις πλάτες των ιατρών, δώστε επιτέλους πειστικές απαντήσεις και σταματήστε τις επικοινωνιακές πιρουέτες.

Πάρτε απόφαση κ. Πατούλη ότι η θητεία σας ως Πρόεδρος του ΙΣΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ σε λίγες εβδομάδες καθώς ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ να διεκδικήσετε τα δίκαια αιτήματα του ιατρικού κόσμου, οδηγήσατε με την ανερμάτιστη πολιτική σας τόσο στην φτωχοποίηση των ιατρών όσο και στην απώλεια επαγγελματικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων που οι συνάδελφοι τα είχαν από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους.

 

Γραφείο τύπου Νέας Ιατρικής Κίνησης (Ν.Ι.ΚΙ – Ι.Σ.Α)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *