Έληξε η επίσχεση. Δωρεάν και πάλι οι διαγνωστικές εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ!

εοπυυΚανονικά θα εξυπηρετετούνται οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ κα πάλι στα Διαγνωστικά Κέντρα αφού χρειάσθηκαν τρία συνεχόμενα ραντεβού των παρόχων και των εργαστηριακών γιατρών με τον Άδωνι Γεωργιάδη για να σταματήσουν την επίσχεση

Οι πάροχοι των Διαγνωστικών Κέντρων και οι εργαστηριακοί γιατροί είχαν ξεκινήσει την κινητοποίηση τους απο τη Δευτέρα με συνέπεια οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ όλες αυτές τις ημέρες να αναγκάζονται να βάzουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για τις διαγνωστικές τους εξετάσεις και στη συνέχεια να διεκδικούν τα χρήματα τους από τον ΕΟΠΥΥ.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή ενόψει και εκλογών, ο Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε τρείς φορές με τους εκπροσώπους των εργαστηρίων και των διαγνωστικών Κέντρων .

Στο σημερινό και τρίτο ραντεβού φάνηκε να υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Έτσι οι πάροχοι κλινικοεργαστηριακών εξετάσεων αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την επίσχεση μετά την συμφωνία που επήλθε στα βασικά ζητήματα τα οποία είχαν τεθεί επί τάπητος στο τραπέζι του διαλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.