Απειλές Γεωργιάδη προς τα διαγνωστικά κέντρα

γεωργιαδηςΤη συνηθισμένη σκληρή γραμμή του διατηρεί ο Υπουργός Υγείας αυτή τη φορά στο ζήτημα που έχει προκύψει με τα διαγνωστικά κέντρα και τα εργαστήρια βιοχημικών αναλύσεων, τα οποία αντιδρούν στο πλαφόν που θέτει το υπουργείο στις εργαστηριακές εξετάσεις.

Μιλώντας στη NEPIT, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι όσα διαγνωστικά κέντρα προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, τότε δεν θα συμβληθούν με τον ΕΟΠΥΥ. Μάλιστα, κάλεσε τους ασφαλισμένους να προσέλθουν στα κατά τόπους διαγνωστικά κέντρα μετά τις 12.00 το μεσημέρι, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής γραπτών δηλώσεων λειτουργίας ή μη των συγκεκριμένων επιχειρήσεων.

 

«Όσα διαγνωστικά κέντρα δεν λειτουργήσουν, δεν θα είναι συμβεβλημένα ούτε τώρα, ούτε στον αιώνα τον άπαντα» είπε και επεσήμανε επίσης πως «όσοι επιθυμούν να συμβληθούν με τους νέους όρους, θα παρέχουν υπηρεσίες από σήμερα, ίσως και αύριο».

 

«Σήμερα θα παρουσιάσουμε τους όρους της νέας συμβάσεως», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην επικείμενη συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα με εκπροσώπους του Πανελλλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και παρόχων του ΕΟΠΥΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *