Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο παιδεραστής Βούλγαρος γιατρός στα Ιωάννινα!

Ζβετλοζάρ ΖαχάριεφΕλεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο παιδίατρος που κατηγορείται για κατοχή και τη διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, μετά την απολογία του.

Στον Βούλγαρο παιδίατρο, που διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, τέθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της παρουσίας σε αστυνομικό τμήμα, ενώ κατέβαλε χρηματική εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του παιδιάτρου που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στα Ιωάννινα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων και επικύρωση με αντίστοιχη διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του Zahariev Zvetlozar του Gueorguiev και της Jorgania.

Η σύλληψη του 47χρονου γιατρού, βουλγαρικής καταγωγής, έγινε στο ιατρείο που διατηρούσε στην πόλη των Ιωαννίνων από κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο έφθασε από την Αθήνα για να ασχοληθεί ειδικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η αστυνομία, στο σπίτι του άντρα βρέθηκε αποθηκευμένο σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα πλήθος αρχείων σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο παιδίατρος είχε τεθεί σε παρακολούθηση όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε το ηλεκτρονικό ίχνος του.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ.

Παρατίθεται η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, η οποία επικυρώθηκε με αντίστοιχη διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 47χρονου αλλοδαπού, παιδιάτρου, ο οποίος συνελήφθη την 28.04.2014, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για κακουργηματικής μορφής πορνογραφία ανηλίκων.

Πρόκειται για τον (επ.) ZAHARIEV (ον.) ZVETLOZAR του Gueorguiev και της Jorgania, που γεννήθηκε στις 10.10.1967 στη Βουλγαρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *