Εβλεπαν την καρδιά του παιδιού τους να χτυπάει για 5 ημέρες

καρδιοχειρΑπίστευτη επέμβαση στη Βρετανία

Σε μία συγκλονιστική επέμβαση υποβλήθηκε ένα τρίχρονο αγοράκι από το Νότινγκχαμ της Βρετανίας, όταν λόγω μίας σπάνιας πάθησης έπρεπε το στήθος του να μείνει ανοιχτό για 5 ημέρες και οι γονείς του έβλεπαν την καρδιά του να χτυπάει μπροστά στα μάτια τους.

Ο μικρός Κάρσον Αιρ, είχε μία παραμόρφωση κατά την οποία η καρδιά του κουνιόταν από τη θέση της, καθιστώντας επιτακτική την εγχείρηση, ενώ στη συνέχεια το στήθος του έπρεπε να μείνει ανοιχτό, προκειμένου η καρδιά του να πρηστεί και να ανακάμψει.

Οι γονείς του Ντάνικα και Λιούκ, μετά την επέμβαση κάθισαν δίπλα στο παιδί για πέντε ολόκληρες ημέρες, κοιτάζοντας την καρδιά του να χτυπά.

Οπως αναφέρει ο πατέρας του Λιουκ που εργάζεται ως βοηθός σε οίκο ευγηρίας: «είμαστε πολύ περήφανοι. Μας σόκαρε! Μας είπαν ότι θα έσβηνε σε δύο εβδομάδες. Μετά σε ένα μήνα. Ήμασταν πολύ απαισιόδοξοι και σκεφτήκαμε ότι αυτό ήταν. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πώς νιώθουμε που είναι πάλι κοντά μας».

 

Για τη σοβαρότητα της επέμβασης μίλησε και ο σύμβουλος χειρουργός στο νοσοκομείο Γκλένφιλντ του Λέστερ όπου έγινε η επέμβαση: «η κατάσταση της καρδιάς του Κάρσον ήταν από τις πιο περίπλοκες και η επέμβαση, την οποία αποκαλούμε “διπλό διακόπτη” , είναι μία από τις πιο πολύπλοκες που κάνουμε ανάμεσα σε 153 συνολικά».

 

Ο 3χρονος Κάρσον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση.

 

 

 

iefimerida.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *