Βράβευση Πατούλη για το «Οδοιπορικό Αγάπης προς το Φτωχό και Άρρωστο Συνάνθρωπο»

6_4_2014_vravefsi_proedrou_isa_1 Γ. Πατούλης: Συνεχίζουμε με λήθη στο παρελθόν και πίστη στο μέλλον

«Οδοιπορικό Αγάπης» αποκάλεσε το έργο του Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης κατά τη βράβευσή του από την Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή» στα πλαίσια της εκδήλωσης : «Η ανθρωπιά δεν έχει γένος» που πραγματοποιήθηκε χθες στην Παλιά Βουλή.

Η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή» που ιδρύθηκε το 1983, σήμερα αριθμοί πάνω από 7.000 γυναίκες μέλη στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο προσφοράς και ιατρικής διακονίας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής π6_4_2014_vravefsi_proedrou_isa_17 ου ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΙΣΑ Γιώργου Πατούλη από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η Πρόεδρος της «Παναθηναϊκής» κ. Μαρία Γιαννίρη βράβευσε κ. Πατούλη για τα δύο χρόνια προσφοράς και αλληλεγγύης στους ανασφάλιστους και άπορους συνανθρώπους μας. Την ειδική τιμητική διάκριση απένειμε στον κ.Πατούλη η Υφυπουργός Υγείας Ζεττα Μακρή.

«Στεκόμαστε δίπλα βρέθηκαν εν μια νυκτί στο δρόμο, που έχασαν την Υγεία τους και δεν έχουν πρόσβαση σε καμιά δομή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Με τους 300 εθελοντές γιατρούς μας και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, προσπαθούμε καθημερινά, με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου κκ.Ιερωνύμου Β’, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το Διευθυντή της Κωστή Δήμτσα, να είμαστε δίπλα σε εκείνους που μας χρειάζονται… για να ανακουφίσουμε τον ανθρώπινο πόνο, να δώσουμε λύση, να θεραπεύσουμε τον κάθε ασθενή που περνά το κατώφλι του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής. Μέσα σε 2 χρόνια η προσπάθεια μας γιγαντώθηκε και έγινε θεσμός στις καρδιές όλων. Ευχαριστούμε όσους είναι διπλα μας και αγωνίζονται μαζί μας «τον καλόν αγώνα». Θα συνεχίσουμε με λήθη στα 6_4_2014_vravefsi_proedrou_isa_4εμπόδια του παρελθόντος και πίστη στις αξίες του μέλλοντος» τόνισε ο κ.Πατούλης

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ ευχαρίστησε τις εθελόντριες τις Παναθηναϊκής Ρέα Μπίκου, Νίνα Γιαννικάκου και Μαίρη Συναρέλλη, για τη συνεχιζόμενη διετή παρουσία τους στον εθελοντισμό της γραμματειακής στήριξης του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

 

Κατά την εκδήλω6_4_2014_vravefsi_proedrou_isa_13ση, βραβεύτηκε για το σπουδαίο έργο κοινωνικής αλληλεγγύης που επιτελεί η Μαρί Κυριακού, μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή Με Αγαπη, καθώς και ο ιδρυτής της Κιβωτού Π.Αντώνιος Παπανικολάου.

 

Κεντρικό ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωστας Γκιουλέκας, καθώς και η Επ. Καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου Γιωτα Αντωνοπούλου, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Εννυ Μαγιαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *