Καλαμάτα. Οι ασθενείς στο πορτ-μπαγκάζ!

ασθενής σε π[ορκ παγκαζΗ υγεία στην Ελλάδα επί υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη: Μία 88χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. Πήρε εξιτήριο, αλλά για να επιστρέψει στο σπίτι της υπήρχε μόνο ένα ασθενοφόρο του Νοσοκομείου διαθέσιμο -τα άλλα είναι του ΕΚΑΒ και δεν κάνουν τέτοιου είδους διακομιδές- για όλο το νομό, το οποίο και πάλι έπρεπε να κάνει, νωρίτερα, τέσσερις άλλες διακομιδές.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το νοσοκομείο ενημέρωσε πως δεν υπήρχε ασθενοφόρο να μεταφέρει την 88χρονη, ενώ αντιπρότειναν στον γιο της 88χρονης, Δημήτρη Δρούγα, να πάρει ιδιωτικό ασθενοφόρο, πληρώνοντας φυσικά και 80 ευρώ.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και τελικά ο γιος της ηλικιωμένης, αναγκάστηκε να την πάει στο σπίτι με το αυτοκίνητό του, τυλιγμένη με μία κουβέρτα, μέσα στο πορτμπαγκάζ.

Αγανακτισμένος ο κ. Δρούγας έγραψε στο eleftheriaonline.gr:

«Είναι μια γυναίκα 88 χρονών που έκανε 8 παιδιά και τώρα τη μεταφέρουμε στο πορτμπαγκάζ. Αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδας. Δίνω τα συγχαρητήριά μου στο Μεσσήνιο πρωθυπουργό για τον υπουργό Υγείας που έχει. Και μην πει ότι είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, Καλαματιανοί είμαστε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *