Νικήτας Κακλαμάνης.Ψήφισε Παρών τον διέγραψαν, από ΝΔ.

κακλαμανηςΟ Νικήτας Κακλαμάνης πρώην υπουργός υγείας ψήφισε παρών στο πρώτο άθρο του πολυνομοσχεδίου και ο δημοκράτης σαμαράς τον διέγραψε απο την κοινοβολευτική ομάδα της ΝΔ. Εστω και τώρα  εστω και έτσι ο Νικήτας αποδεικνείει….Ανέβηκε στην εκτίμηση μου.
 
Mε αφορμή τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, επειδή ψήφισε «παρών» για το άρθρο 1 του πολυνομοσχεδίου, ο βουλευτής Α’ Αθηνών, Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Δεν υποκύπτω σε πολιτικούς εκβιασμούς και δεν συμβάλλω στην καταστροφή κοινωνικών ομάδων, για να ωφεληθούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Δεν νομοθετώ με εντολή της τρόικας.

Το άρθρο 1 είναι δόλιο, γιατί συνδυάζει την αποκατάσταση κάποιων αδικιών (πλεόνασμα) με την καταστροφή της ραχοκοκαλιάς της οικονομίας, που είναι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το άρθρο 1 πλήττει την καρδιά της ιδεολογίας της παράταξής μας, όπως την καθόρισε, το 1974, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Αυτή την παράταξη και τις αρχές της δεν μπορεί να τις διαγράψει ο κ. Σαμαράς»

2 thoughts to “Νικήτας Κακλαμάνης.Ψήφισε Παρών τον διέγραψαν, από ΝΔ.”

  1. Ο άνθρωπος που ως Υπουργός Υγείας, άφησε τα γενόσημα να πουλιούνται σε τιμές 900% από την πλούσια Σουηδία και που άφησε ανεξέλεγκτη την συνταγογράφηση, τινάζοντας τα Ασφαλιστικά Ταμεία στον αέρα, θέλει τώρα να το παίξει και προστάτης του λαού…

  2. Οχι μόνο ο Κακλαμάνης βέβαια αλλά και το κόμμα του -η ΝΔ δηλαδή- άφηναν τα γενόσημα να πουλούνται στο 900% της τιμής άλλων χωρών.
    Για να μην τα ρίχνουμε μόνο στον Κακλαμάνη επειδή τώρα το παίζει αντάρτης στον Δήμο της Αθήνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.