Συνέδριο κα δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τη Θρομβοεμβολική Νόσο

θρομβοεμβ.Από τα μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας σε συνεργασία με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις του κοινού για τη Θρομβοεμβολική Νόσο θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένοι γιατροί στις φλεβικές και αγγειακές παθήσεις το Σάββατο, 5 Απριλίου 2014 από τις 09:30 μέχρις τις 13:30 στο Ξενοδοχείο Galaxy Hotel Iraklio (Λ. Δημοκρατίας 75), στα πλαίσια του Συμποσίου της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας σε συνεργασία με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται με την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Δήμου Ηρακλείου και του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, στα πλαίσια Συμποσίου που οργανώνει η Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία , με χορηγό τη φαρμακευτική εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 36 45 629 κατά τις ώρες 09:30 έως 17:30, εκτός Σ/Κ (αστική χρέωση) ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής που θα βρουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας www.angiology.gr στο fax: 210 3644 441 ή στο email: info@apr.com.gr

Οι ανωτέρω εξετάσεις προσφέρονται δωρεάν από τα μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας σε συνεργασία με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ , με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη συγκεκριμένη ασθένεια, της οποίας η διάγνωσή πολλές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας της άγνοιας και της έλλειψης συγκεκριμένων συμπτωμάτων.

Ο παρακλινικός έλεγχος που γίνεται αποσκοπεί στην εξέταση του ασθενούς, την εκτίμηση της βαρύτητας της βλάβης και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler) ή και με τη βοήθεια απεικονιστικών μεθόδων (Triplex), όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η θεραπευτική τακτική.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το, τηλ. 210 3645 629 κα Καίτη Αντωνοπούλου: k.antonopoulou@apr.com.gr ή κα Ρούλα Μητά: r.mita@apr.com.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία συνδιοργανώνει με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, Συμπόσιο με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Αντιμετώπιση της Θρομβοεμβολικής Νόσου», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου 2014 στο ξενοδοχείο Galaxy Hotel Iraklio, στο Ηράκλειο.

Το Συμπόσιο τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Υγείας, της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και πραγματοποιείται με σκοπό την εκπαίδευση των εμπλεκόμενων ιατρών και στόχο την περαιτέρω ενημέρωση τους σχετικά με τη διάγνωση, τις κλινικές εκδηλώσεις, τις πρόσφατες εξελίξεις και τις διαθέσιμες θεραπείες σχετικά με τη Θρομβοεμβολική Νόσο.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Συμποσίου είναι προγραμματισμένη το Σάββατο 5 Απριλίου, 4ωρη ενημερωτική εκδήλωση κοινού η οποία περιλαμβάνει ενημερωτική ομιλία και δωρεάν εξέταση πολιτών. Η εξέταση (παρακλινικός έλεγχος) είναι αναγνωριστική και πραγματοποιείται από ιατρούς ειδικευμένους στις αγγειακές παθήσεις.

Σας αποστέλλουμε το αναλυτικό Πρόγραμμα του Συμποσίου καθώς και περαιτέρω πληροφόρηση για τη δωρεάν εξέταση του κοινού για τη θρομβοεμβολική νόσο.

http://www.cretalive.gr/health/view/dwrean-iatrikes-ejetaseis-gia-th-thromboembolikh-noso/152535

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *